Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Beszólt a Lotus a McLarennek és a Red Bullnak



Ugyan a Red Bull és a Mercedes ellopta a showt a Maláj Nagydíjon, a szepangi hétvégén - ha nem is teljesítmény tekintetében - kitett magáért a Lotus is: a melbourne-i győzelem után felbátorodott fekete-arany egylet ekézte a McLarent és a Red Bullt.

Tovább
0

Bajnoki csata sem ingatná meg Räikkönen és Vettel barátságát



Ha esetleg egymás ellen kell harcolniuk idén a vb-címért, az sem piszkíthat bele Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel legendás barátságába - ezt a Lotus finn klasszisa szögezte le abban az interjúban, amelyet a Formula1.com-nak adott a Maláj Nagydíj pénteki edzésnapján. Az északi fenegyerek egyéb érdekességeket is elárult a sportág hivatalos honlapjának.

Tovább
1

Melbourne után: kitarthat-e a Lotus lendülete?



A lehető legjobb eredménnyel indította a 2013-as Forma-1-es évadot a Lotus együttese, amely Kimi Räikkönen révén megnyerte a múlt hétvégi évadnyitó Ausztrál Nagydíjat. Abban mindenki egyetért, hogy a fekete-arany egylet remek alapokra építkezhet, azzal kapcsolatban viszont a csapaton belül sem egészen egységesek a vélemények, hogy tartható-e a jelenlegi forma a kiélezettnek ígérkező fegyverkezési versenyben.

Tovább
0

Räikkönen nem Jedi mester



Egyelőre alig vagyunk túl a tesztidőszak félidején, de Kimi Räikkönen máris kirobbanó formában van - egyedi stílusát tekintve legalábbis mindenképpen. Barcelonában már a nyitónapon ellopta a showt, majd egy nagyobb interjúban újra bizonyította, hogy mennyivel szegényebb lenne nélküle a Forma-1.

Tovább
0

Még nincs kipufogó-háború, de lehet



Akinek esetleg kétségei voltak afelől, hogy a csapatok kiemelt figyelmet fordítanak a riválisok gépeire a legelső tesztnapon, azok máris megkapták a bizonyítékot az ellenkezőjére. A Lotus már kedden, késő délután nekiment a Caterhamnek egy kipufogó-megoldás miatt, igaz, arról egyelőre korai lenne beszélni, hogy ez lesz az idei szezon első technikai jellegű tusakodása.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek