Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Maldonadóék szigorú feltételeket szabtak a Lotusnak



Múlt pénteken bejelentették Pastor Maldonado Lotus-szerződését, amely a kiszivárgott információk szerint nem véletlenül váratott sokat magára. Mint kiderült: nem a két olajtársaság, a venezuleait patronáló PDVSA és a Romain Grosjeant útját egyengető Total közötti kiegyezés miatt csúszott a megállapodás létrejötte.

Tovább
4

Túl nagy kockázatot vállal a Lotus a Quantum-üggyel



Eric Boullier, a Lotus csapatfőnöke még mindig hisz abban, hogy létrejöhet a hónapok óta vajúdó megállapodás a Quantum Motorsport nevű formációval, pedig annak képivselőjéről már egy egyszerű Google-keresés alapján is simán feltételezhető, hogy nem több egyszerű szemfényvesztőnél. A játszma kockázatosnak tűnik: az enstone-i csapat nem csak a beígért pénzt bukhatja el, hanem minden mást is...

Tovább
0

Lehet-e Maldonado az új Grosjean?



Sokak szerint szentségtöréssel érne fel Pastor Maldonadót ültetni Kimi Räikkönen után a Lotusba, s bár még nem is száz százalék, hogy az átigazolás megtörténik, az tény, hogy a venezuleai vadember a létező legjobb kezek közé kerülne. Elég csak abba belegondolni, hogy mit hozott ki az enstone-i egylet menedzsmentje Romain Grosjeanból.

Tovább
0

Lopez állítja: nincs harag Räikkönennel



Míg a közvélemény szinte biztosra veszi, hogy Kimi Räikkönennek jobbára az elmaradt fizetés miatt vált fontossá az a hátműtét, amely miatt az utolsó két futamon már nem áll rajthoz a Lotus színeiben, addig a különítmény többségi tulajdonosa, Gerard Lopez rendületlenül állítja: nincs harag a jövőre már a Ferrarinál hajtó finn versenyzővel.

Tovább
0

Räikkönen utolsó napja a Lotusnál - 10 másodpercben



Tíz másodpercben foglalta össze egy rajongó Kimi Räikkönen versenynapját az Abu Dzabi Nagydíjról: a végeredmény fergeteges!

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek