Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Érkezik a francia sikergyáros a Lotus élére?



Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de a legfrissebb pletykák szerint jó esély van rá, hogy Olivier Quesnel vállalja a kihívást és csapatfőnökké nevezik ki a Lotus istállónál. A francia szakember az autósport világában igazi nagyágyúnak számít, aki sportdiplomáciai fronton komoly erősítést jelenthet az anyagilag ingatag lábakon álló alakulatnak.

Tovább
0

Egy japán cég kegyeiért háborúzik a McLaren és a Lotus?



Váratlanul egymásnak ugrott az autóbemutatózás apropóján a Lotus és a McLaren, de a jelek szerint az ok nem az, hogy a wokingi csapat várhatóan szerződteti az enstone-i egylettől távozó csapatfőnököt, Eric Boullier-t.

Tovább
1

Ígérget, magyarázkodik és fenyeget a Lotus fura befektetője



Rendíthetetlenül magabiztos a Lotus istállóba invesztálni kívánó Quantum-befektetőcsoport arca, Mansoor Ijaz. Noha a pakisztáni gyökerekkel rendelkező amerikait a Forma-1 világa csalóként, egyszerű szemfényvesztőként könyvelte el a folyamatos ígérgetés miatt, az üzletember egy terjedelmes interjúban igyekezett magyarázattal szolgálni a késésre és nyomatékosítani, hogy az üzlet nem tekinthető elhaltnak.

Tovább
0

Boullier cáfol, a Renault fenyít?



Eric Boullier a Twitteren cáfolta azt a szombaton futótűzként terjedő pletykát, amely szerint lemondott csapatfőnöki tisztségéről és távozik a Lotus istállótól. Az enstone-i csapat továbbra is hallgat, semmilyen formában nem kommentálták a spekulációt.

Tovább
1

Boullier lelépett a Lotustól?



Hivatalos állásfoglalás egyelőre nem látott napvilágot, de a pletykák szerint Eric Boullier csapatfőnök bedobta a törölközőt és távozik a Lotus istálló éléről.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek