Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Rendíthetetlen a történelem legifjabb F1-es pilótája



Arra még mindig nem lehet mérget venni, hogy Max Verstappen valaha is világbajnok lesz a Forma-1-ben, a Malajziai Nagydíj kaotikus időmérője után viszont már nagy bizonyossággal lehet kijelenteni, hogy helyes volt a Red Bull nagy bírálatözönt kiváltó döntése, amelynek köszönhetően a pofátlanul fiatal holland lehetőséget kapott a Toro Rossónál. Maga az érintett továbbra is pusztán annyit mond: a kor semmit sem jelent…

Tovább
0

Sainz és Verstappen csukott szemmel Barcelonában



Egy régi teória szerint egy Forma-1-es versenyzőnek csukott szemmel is képesnek kell lennie körbemenni az adott verseny helyszínén: a Toro Rosso a múlt heti, barcelonai tesztelés ideje alatt próbára tette minden idők legfiatalabb versenyzőpárosát, a Carlos Sainz és Max Verstappen alkotta duót - persze nem élesben.

Tovább
0

Miért jönnek egyre fiatalabb suhancok a Forma-1-be?



Az, hogy Max Verstappen jövőre 17 esztendősen debütálhat a Forma-1-ben, egy egyre inkább kibontakozó trend újabb lépésének tekinthető - véli a Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost. A szakvezető szerint a mezőnyhöz csatlakozó tehetségek a folytatásban egyre fiatalabbak lesznek: indoklásával lehet egyetértetni és vitatkozni, de tény, hogy a Red Bull juniorprogramja valóban alátámasztja a csapatfőnök állítását.

Tovább
0

Nem az élmenők a sztárok Spában



Spa-Francorchamps varázsa természetesen semmit nem változott tavaly óta, ám a szokatlanul hűvös, kis túlzással már-már kora télies reggeli időjárás még a sokat tapasztalt Forma-1-es siserehadat is meglepte. Bár idősebb helybéliek szerint volt már hidegebb is, a 4-5 Celsius-fok nem feltétlenül hozta meg a nyári szabadság után éppen csak éledező versenyzők, mérnökök és egyéb paddock-személyiségek munkakedvét.

Tovább
0

Húsz éve lángolt Verstappen Benettonja



Noha az érdeklődés középpontjában már a Hungaroring áll, több tekintetben is érdemes visszatérni a múlt hétvégi Német Nagydíjra. Például azért, mert épp 20 éve annak az emlékezetes boxutcai tűznek, amely Jos Verstappen Benettonján ütött ki: a holland ott volt a Hockenheimringen, ahol az F+1 Blog kérésére felelevenítette azt a néhány emlékezetes másodpercet és beszélt arról is, hogy milyen érzés ex-pilótaként egy F1-be igyekvő tehetség édesapjának lenni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek