Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton: megérte a Mercedeshez igazolni!



Aki elvárásokat fogalmaz meg a 2014-es Forma-1-es évaddal kapcsolatban, azt könnyen érheti nagy csalódás - mondta a jövő évi szabályváltozásokkal kapcsolatban az F+1 Blognak Lewis Hamilton vasárnap Hockenheimben, ahol a DTM idényzáróján vendégszerepelt. A brit elégedett a Mercedesnél töltött első idényének eddigi tapasztalataival és megerősítettnek érzi, hogy nem hozott rossz döntést, amikor nevelőegyüttesét, a McLarent hátrahagyva az átigazolás mellett döntött.

Tovább
0

Csak kamu, hogy ellopták Rosberg sisakját?



Nico Rosberg elárasztotta a közösségi portálokat egy felhívással, amely szerint ellopták az egyik sisakját és keresi az elkövetőt. Nagyon erős a gyanú, hogy a német pilóta egy hasonló PR-kampányt indított útjára, mint amilyet 2009-ben bonyolított.

Tovább
0

Személyzeti rotációra lehet szükség 2014-ben



Egyelőre nem tekinthető biztosnak, hogy 2014-ben 22 fordulóból áll majd a Forma-1-es versenynaptár, azonban vannak csapatok, amelyek máris elkezdtek berendezkedni a történelem leghosszabb idényére. Ilyen például a Mercedes, ahol Ross Brawn csapatfőnök tájékoztatása szerint nekiláttak az egyre inkább szükségesnek tűnő személyzeti rotáció előkészítésének.

Tovább
1

Lauda visszaszúrt Schumachernek Mercedes-ügyben



Lewis Hamilton a Mercedes idei formajavulásának legfőbb letéteményese - véli a csillagos alakulat menedzsmentjének tagja, a korábbi háromszoros világbajnok Niki Lauda, aki első ízben beszélt a McLaren-nevelésű brit átcsábításának körülményeiről. Az osztrák visszaszúrt a csapattól a tavalyi évad végén leléptetett Michael Schumachernek is.

Tovább
0

Miért fontos Hamilton új Mercedes-sapkája?



Aprócska, de egyáltalán nem jelentéktelen szösszenete a hétvégi Szingapúri Nagydíjnak az a tény, hogy a publikum első ízben láthatja vállalati baseball-sapkában Lewis Hamiltont. Az új fejfedő históriája jól rávilágít, hogy a Mercedesnél nagyra értékelik a 2008-as vb-elsőt, akinek valóban nagyobb a mozgástere, mint a McLarennél volt…

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek