Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton a favorit, Vettel és a Red Bull feltámad



A melbourne-i évadnyitó trófeájára, valamint az egyéni- és a konstruktőri vb-címre is Lewis Hamiltonnak és a Mercedesnek van a legtöbb esélye. Ezt támasztják alá a William Hill által kínált odds-ok is, ugyanakkor az egyik legnagyobb brit fogadóirodánál hisznek abban, hogy Sebastian Vettel és Red Bull feltámad a szezon későbbi részére.

Tovább
0

Ütős fedélzeti kamera az idei Ezüstnyílon



Szenzációs csemegével rukkolt elő a Mercedes istálló: a csillagos alakulat jóvoltából minden eddiginél közelebbről, egy 360 fokban forgatható fedélzeti kamera segítségével tapasztalhatjuk meg, hogy milyen száguldani az együttes idei, W05-ös versenygépével.

Tovább
0

Kinőtte a Forma-1 a csapatfőnököket?



Ross Brawn nagyon fog hiányozni a Mercedes istálló menedzsmentjéből - ismerte el Toto Wolff, a csillagos márka sportigazgatója, aki ugyanakkor kifejtette: a klasszikus értelemben vett csapatfőnöki státusznak nincs helye többé a modern Forma-1-ben.

Tovább
1

Rámozdult egy szexipari cég az F1-es ceruzaorra



Minden eddiginél komolyabb kritikát kapott az idei Forma-1-es orrkialakítások kevésbé tetszetős része. Miután a közösségi portálokon, egyéb fórumokon a rajongók obszcén jelzők garmadájával illették a ceruza-jellegű új megoldásokat, egy fehérneműket és szexuális segédeszközöket gyártó brit cég szponzorációs megállapodásra kezdett biztatni több istállót…

Tovább
0

Webber már porschézik, Schumi újra Merciben



Mark Webber máris túl van az első menetpróbán jövő évi munkaeszközével, a Porsche LMP1-es versenygépével, s újra hallatott magáról Michael Schumacher is, aki hosszú idő után ismét feltűnt a Mercedes háza táján.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek