Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Trükkös felniket használnak a Mercedesnél



Egy apró, ám annál rafináltabb felnimegoldásnak is komoly szerepe lehet abban, hogy a Mercedesnek sikerült úrrá lennie az abroncsok túlmelegedési problémáján. A csillagosok által alkalmazott érdekességre egy szemfüles fotós felvétele irányította rá a figyelmet Monza után.

Tovább
0

Vettelt fényezik a Mercedesnél is



Lewis Hamilton a Belga Nagydíj időmérő edzésén egy újabb pole pozícióval erősített rá arra a teóriára, hogy az évad hátralevő részében Sebastian Vettel és a Red Bull elsőszámú kihívójává léphet elő. Niki Lauda, a Mercedes-főnökség tagja ennek ellenére továbbra is az energiaitalosok fenegyerekét tekinti fő esélyesnek, Helmut Marko, a Red Bull sportszakmai vezére pedig hangsúlyozza: minden riválist egyformán veszélyesnek tartanak.

Tovább
0

Schumi diszkréten zrikálja a Mercedest



Elgondolkodtató kijelentést tett Michael Schumacher: a tavaly visszavonult hétszeres világbajnok úgy érzi, hogy az alapok lerakásával jelentős mértékben hozzájárult a Mercedes idei formajavulásához. A csillagos márkát a hétvégi Belga Nagydíj előtt már a Red Bull fő ellenfelének, a bajnokság egyik favoritjának tartják.

Tovább
0

Hamilton ugyanolyan kemény, mint Schumacher



Nico Rosberg szerint a Mercedes házi csatája nem nyomja rá a bélyegét a Lewis Hamiltonhoz fűződő barátságára. Brit cimboráját a német ugyanolyan kemény ellenfélnek tartja, mint Michael Schumachert, akit ugyan rendre elkalapált, de az F+1 Blognak elárulta: a hétszeres világbajnoktól sok dolgot el is lesett.

Tovább
0

Vagyonokért cserélhet gazdát Fangio legendás Mercedese



Goodwood és a Festival of Speed az autósport világának valódi ünnepe, ahonnan mindenki igyekszik különleges relikviákkal távozni. Aki igazán gazdag, egy valóban rendkívüli kinccsel távozhat, ugyanis a Bonhams az esemény keretein belül tartandó aukcióján egy legendás Forma-1-es Mercedest küld kalapács alá…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek