Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Tartott a börtöntől a Sauber csapatfőnöknője




Először beszélt a melbourne-i évadnyitó legnagyobb botrányának hátteréről annak főszereplője, a Sauber csapatfőnöknője, Monisha Kaltenborn, aki elismerte: tényleg valós esély volt arra, hogy sittre vágják a pilótaszerződések körüli pókerjátszma miatt.

Tovább
1

Össztűz alatt a Sauber csapatfőnöknője



Monisha Kaltenborn, a Sauber csapatfőnöknője nem érzi veszélyben a saját pozícióját annak ellenére sem, hogy a Giedo van der Garde ügy a végletekig elfajult. Egyes bírálók szerint az indiai-osztrák hölgy - akinél magasabb tisztséget nőként jelenleg senki nem tölt be a motorsportok világában - mostani tevékenysége rossz fényt vet a nők motorsportbeli szerepvállalására: a szakvezető kollégák egyelőre nem törtek pálcát felette, igaz, nem is álltak ki mellette.

Tovább
0

Erőt merít a Williams idei szezonjából a Sauber



Fennállása legpocsékabb idényét futja idén a Sauber istálló, amelyről újra és újra baljós pletykák terjednek, azonban a csapatfőnök Monisha Kaltenborn igyekszik optimizmust sugallni. A szakvezető hisz abban, hogy együttese 2015-re képes lehet olyan fordulatot produkálni, amelyet idén a Williamstől láthatunk.

Tovább
0

Nem mondott le az orosz pénzről a Sauber



Bár tavaly úgy tűnt, hogy egy nagyobb kalap orosz pénz húzza ki a pácból a Sauber csapatát, ez a vonal végül elsikkadt és a tervekkel ellentétben Szergej Szirotkin sem kapott versenyzési lehetőséget. Az üzlet nem jött össze, azonban Monisha Kaltenborn csapatfőnök a melbourne-i évadnyitó hétvégén elárulta: továbbra sem mondtak lesz az orosz tőke bevonásáról.

Tovább
0

Van-e keresnivalója egy 18 éves srácnak az F1-ben?



Ha a Sauber orosz befektetői révén 2014-ben valóban lehetőséghez jut, Szergej Szirotkin 18 évesen válna Forma-1-es versenyzővé, ami abszolút csúcs lenne. A mezőny tagjai egyelőre csodálkoznak az új jövevényen, s mint a Hungaroringen többen is elárulták: nem feltétlenül a szemtelenül fiatal kor, sokkal inkább az előképzettség hiánya miatt tartanák kockázatosnak az orosz előléptetését.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek