Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megkérdeztük Bottast: mi a titka a lendületnek?



Valtteri Bottas, a Williams finn tehetsége nagyon elkapta a fonalat és a Német Nagydíjon zsinórban harmadszor is dobogóra állhatott, ráadásul a Hockenheimringen izgalmas csatában sikerült maga mögött tartania Lewis Hamiltont, így most első ízben végzett élesben az egyik Mercedes előtt. Az F+1 Blog megvárta a mérnöki kiértékelésről távozó északi tehetséget és feltettünk neki néhány kérdést - többek között arról, hogy miért számít az utóbbiaknál sokkal nehezebb hétvégére a Hungaroringen.

Tovább
0

Nem számítottak a féklutrira a Mercedesnél



Ha a papírformán múlna, már régesrég a 2015-ös szezonra kellene összpontosítanunk, mert az idei évad Mercedes-dominanciája már az izgalomfaktor legutolsó csíráját is kiirtotta volna. Szerencsére azonban a sors nem hagy cserben bennünket és mindig történik valami, amelynek köszönhetően legalább a csillagos egylet házon belüli harca kínál fordulatokat és izgulnivalót.

Tovább
0

Nagyon akarja a Lotus a Mercedest



Néhány nappal ezelőtt úgy hírlett, hogy a Lotus istálló már a Német Nagydíj előtt bejelentheti új motorszállítói szerződését a Mercedesszel, erre azonban egyelőre nem került sor. Az F+1 Blog a hockenheimi paddockban úgy értesült, hogy a tárgyalások a végső fázisban tartanak, de még nem zárultak le.

Tovább
0
1234
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek