Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyaros F1: a Béla nevet kapta a Safety Car pilótájának kisfia




Kedves sztorira bukkant az F+1 Blog a Német Nagydíjon, a történet pedig a Magyar Nagydíjhoz is kapcsolódik. Gondolta volna, hogy a Forma-1-es safety car pilótája, Bernd Mayländer a Hungaroringhez kötődő emlékei miatt döntött úgy feleségével, hogy magyar nevet adnak januárban született kisfiúknak?

Tovább
0

Forrongó pilótapiac: Sainz a McLarennél, Ocon a Renault-nál?




Noha az élcsapatok esetében a legfontosabb kérdések pilótaügyben már eldőltek, a mögöttes mezőnyben akár földindulásszerű átrendeződés is elindulhat néhány napon belül. Az F+1 Blog lehetséges forgatókönyvek garmadájáról hallott a hockenheimi paddockban…

Tovább
0

Interjú: A Ferraritól érkezett a Sauber új technikai guruja



F1 Forma-1 Simone Resta Sauber Ferrari Hockenheim Német Nagydíj

Egyenesen a Ferraritól érkezett új technikai igazgató az olasz alakulat kiemelt partneréhez, a Sauberhez. Simone Resta két hete csatlakozott a felszállóágban lévő svájci formációhoz és első ízben a Német Nagydíj pénteki napján adott csoportos interjút a világsajtónak: az F+1 Blog is ott volt a hockenheimi eseményen, ahol a szakember igyekezett hangsúlyozni, hogy az eddiginél jóval komolyabb elvárásoknak akarnak megfelelni 2019-től.

Tovább
0

Miért várt a Mercedes Hamilton szerződésének bejelentésével?




Bejelentette végre a Mercedes Lewis Hamilton szerződésének meghosszabbítását: azt már eddig is tudni lehetett, hogy a brit klasszis marad a turbós hibridkorszak sikercsapatánál, az viszont sokkal érdekesebb, hogy az új kontraktus létrejöttének tényét Németországban hozták nyilvánosságra…

Tovább
0

Két hírhedt háttérember is elköszönt a Forma-1-től



F1 Forma-1 Német Nagydíj Greg Baker Byron Young Hockenheim Renault
A vasárnapi Német Nagydíj után viharos gyorsasággal pakolt és távozott Hockenheimből a Forma-1, ami nem csoda: az utazó cirkusz fő- és mellékszereplői végre elvonulhattak a történelem leghosszabb idényének nyári szünetére. Az már biztos, hogy két régi harcos háttérember a pihenő után nem tér vissza a sportág vérkeringésébe.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek