Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hülkenberg jóelőre ráérzett a Mercedesre



Karrierje legjobb idényének tartja a 2014-est Nico Hülkenberg, akinek talán az egész pályafutását mentette meg az a tény, hogy 2013 végén, egyetlen szezon után hátat fordított az egyre mélyebbre süllyedő Saubernek és visszatért a Force Indiához. A pilóta nem titkolja, hogy a Mercedes-hajtásláncnak jóelőre borítékolt előny hatására tért vissza régi-új munkaadójához.

Tovább
0

Webber jobb pilótának érzi magát a Le Mans-i kiesés után



Különös kegyetlenséggel bánt el a sors Mark Webberrel és a Porschével a Le Mans-i 24 óráson: a nagy visszatérő márka 919 Hybridje az élbolyban, a győzelemért harcolva állt meg a tavaly még a Forma-1-ben hajtó pilóta alatt, aki mosollyal próbálta leplezni keserűségét. Mint az F+1 Blognak elmondta: nem is saját maga, sokkal inkább a csapat miatt érzett csalódottságot.

Tovább
2

Webber célba szeretne érni a Le Mans-i 24 óráson



Nem vár csodát a hétvégén esedékes Le Mans-i 24 órás összecsapástól a Forma-1-ből tavaly távozott Mark Webber, aki az idei évtől a prototípusok elitkategóriájának számító LMP1-es géposztályban, a nagy visszatérő Porsche színeiben versenyez. Az ausztrál szerint az a legfontosabb, hogy a 919 Hybrid típusjelű versenygép ott legyen a vasárnapi befutónál.

Tovább
0

Webber már porschézik, Schumi újra Merciben



Mark Webber máris túl van az első menetpróbán jövő évi munkaeszközével, a Porsche LMP1-es versenygépével, s újra hallatott magáról Michael Schumacher is, aki hosszú idő után ismét feltűnt a Mercedes háza táján.

Tovább
0

5 érv amellett, hogy Webber jól döntött



Vége a szepangi 'Multi21' botrány óta tartó spekulációknak: bár időről időre úgy hírlett, hogy Mark Webber talán a Red Bull istálló kötelékében és a Forma-1-ben folytatja pályafutását, a Brit Nagydíj előtt biztossá vált, hogy az ausztrál a csapattól és a szakágtól is búcsúzik az idei évad végén. Az F+1 Blog öt érvet felsorakoztatva igyekszik alátámasztani, hogy az ausztrál jól döntött, amikor a Porsche sportautó-csapata mellé tette a voksát…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek