Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mateschitz álomhelyszínre vitte az F1-es mezőnyt



Dietrich Mateschitztől, a Red Bull konszern nagyfőnökétől megszokhattuk már, hogy csak és kizárólag a maximummal elégedett. Szellemisége jól tükröződik a hétvégi Osztrák Nagydíj helyszínén, a Red Bull Ringen is: a stájerországi milliárdos úgy gatyába rázta a régi A1 Ringet és környékét, hogy azt túlzás nélkül lehet Európa legszebb, legmodernebb Forma-1-es versenyhelyszínének titulálni.

Tovább
0

F1-es autó egy kazah nagyváros utcáin



Szépen lassan tényleg eljutunk odáig, hogy alig lesz olyan zegzuga a földgolyónak, ahol még nem döngetett Forma-1-es versenyautó valamilyen formában. Ez nagyban köszönhető a Red Bullnak, amely egy újabb különös helyszínre vitte el utcai roadshow-ját.

Tovább
0

Forma-1-es vidékfejlesztés: így csinálja a Red Bull



Javában zajlanak a Forma-1-es vérkeringésbe idén visszatérő Osztrák Nagydíj előkészületei: a spielbergi Red Bull Ringet csinosítgatják, szépítgetik, miközben az energiaitalos nagyvállalat fővezére, Dietrich Mateschitz azon munkálkodik, hogy a verseny megrendezéséből a térség is minél többet profitáljon.

Tovább
0

F1-es Red Bull az argentin sósivatagban - videó



Lassan nincs olyan zegzuga a világnak, ahová a Red Bull demonstrációs csapata még nem jutott el: amikor tavaly decemberben a Toro Rosso fiatal tehetségével, Daniel Ricciardóval Buenos Aires utcáin bemutatóztak, az Argentína déli részén húzódó Salinas Grandes sósivatagba is elvitték az RB7-est. A különös száguldozásról videó is készült, a napokban tették közzé.

Tovább
0

Így dorombol a Red Bull RB9 és a Caterham CT03 - hangfelvételek



Bár a Red Bull és a Caterham csak a következő néhány napban tárja a nyilvánosság elé idei versenygépét, pénteken már adtak némi ízelítőt: mindkét együttes közzétette az első beindítás alkalmával készített hangfelvételt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek