Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Munkába áll a VW-től elcsábított guru a McLaren-Hondánál



F1 Forma-1 Jost Capito Ron Dennis McLaren-Honda Eric Boullier
Rutinos vezetővel erősödik a McLaren: a brit vállalat már hónapokkal ezelőtt szerződtette Jost Capitót, aki a Volkswagen sportigazgatói tisztségéből érkezik a Forma-1-es istállót is működtető leányvállalat élére, s ha minden igaz, a jövő hét végén esedékes Belga Nagydíjon tűnik majd fel először új szerepkörében.

Tovább
0

Dennis: Spában javulás, év végére meglepetés várható a McLaren-Hondától



F1 Forma-1 Ron Dennis McLaren Német Nagydíj Fernando Alonso Jenson Button McLaren-Honda
Sokat vár a nyári szünet utáni első futamra, a Belga Nagydíjra érkező motorfejlesztésektől és azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy már az idei évad vége felé képesek lesznek komolyabb meglepetést okozni. Az F+1 Blog a Német Nagydíj helyszínén a McLaren-Honda fővezérét, Ron Dennist kérdezte a brit-japán konstelláció jelenlegi helyzetéről.

Tovább
0

Karóra-keringő a Forma-1-ben



F1 Forma-1 Toro Rosso McLaren Ron Dennis

Bár az idei Forma-1-es szezon még nem kezdődött el, a McLaren és a Toro Rosso máris vívott egy csatát egymással. A színfalak mögött a wokingiak rárepültek a Red Bull-juniorok új karórás partnerére: ugyan a japán márkától kosarat kaptak, a brit csapat egy svájci márkával vigasztalódik.

Tovább
0

Dennis állítja: minden oké Alonso és a McLaren között




Szakmabeliek garmadája temeti Fernando Alonso Forma-1-es pályafutását a McLaren-Honda mélyrepülése miatt, a brit-japán formáció fővezére, Ron Dennis azonban határozottan állítja: a karrierje harmadik vb-címére 2006 óta mindhiába áhítozó spanyol nincs belefásulva a kialakult helyzetbe, sokkal inkább "fantasztikusan motivált" és esze ágában sincs kilépni három évre szóló szerződéséből.

Tovább
0

Nem vásárol McLaren-tulajdonrészt a Honda



Közeleg a Honda Forma-1-es visszatérése, így napról napra egyre több pletyka és spekuláció lát napvilágot a McLaren exkluzív motorszállítójaként ringbe szálló japán gyártóról. Az utóbbi hetekben például elterjedt, hogy tulajdonrészt is vásárolnak a Forma-1-es istállót működtető wokingi cégcsoportban, ám úgy tűnik, hogy ez egyelőre nem fog bekövetkezni.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek