Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kvjat nem riad meg Vettel árnyékától



Ambiciózus célokkal készül a 2015-ös Forma-1-es szezonra Danyiil Kvjat, aki a Toro Rossónál lehúzott debütáló idénye után jövőre már a Red Bullnál kap lehetőséget Daniel Ricciardo mellett. A baskír pilóta megtiszteltetésnek veszi, hogy Sebastian Vettel helyére léphet, ugyanakkor Abu-Dzabiban az újságíróknak leszögezte: nem tartja riasztónak a feladat súlyát.

Tovább
0

Berger lehet Mattiacci és Vettel támasza a Ferrarinál?



Német források szerint érdekes lépésre készül a Ferrari: úgy hírlik, hogy az olaszok szerződtetni készülnek Gerhard Bergert, aki a menedzsmenthez sportigazgatóként csatlakozva a csapatfőnök Marco Mattiacci és a biztosan érkező Sebastian Vettel hátországa lehet a 2015-ös szezontól.

Tovább
0

Versenyautót tesztelt Vettel 15 éves öccse



Újabb Vettel készül riogatni az autósportbeli ellenfeleket: a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel 15 esztendős öccse, Fabian a napokban egy kupás Volkswagen Golf volánja mögött teljesítette első versenyautós tesztjét.

Tovább
0

Ricciardo készen áll a vezérpilóta szerepkörére



Sebastian Vettel távozásának bejelentése a Red Bull másik versenyzőjét, Daniel Ricciardót is meglepte, azonban az idei szezon szenzációjának számító ausztrál úgy érzi: készen áll arra, hogy az energiaitalos egylet zászlóvivőjévé lépjen elő. A mindig mosolygó pilóta megjegyezte azt is: nem hiszi, hogy idei remeklésének köze van Vettel távozásához.

Tovább
0

Alonsóra vár a Forma-1-es pilótapiac?



Lassan tényleg követhetetlenné válik a pilótapiaci keringővel kapcsolatos pletykák sorozata: Monzában is újabb és újabb teóriák látnak napvilágot, így egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy amennyiben lesz változás, az jelentős átalakulást hozhat az élmezőnyben, de könnyen előfordulhat az is, hogy nem történik semmi érdemi. Az F+1 Blog információi szerint egyet kell érteni Romain Grosjeannal, aki csütörtökön kerek-perec kimondta: Fernando Alonso a kulcsfigura.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek