Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Felrobbant az olasz és a német sajtó a Vettel-Ferrari győzelemtől




Március 29-e valószínűleg aranybetűkkel kerül be az olasz motorsport idei évkönyvébe, köszönhetően annak, hogy Sebastian Vettel a Malajziai Nagydíjon váratlanul megtörte a Ferrari hosszas győzelmi ínségét és erre a MotoGP-legenda Valentino Rossi is rátett egy lapáttal: a taljánok nemzeti hőse a Katari Nagydíjon diadalmaskodott. Nem csoda, hogy az ottani lapok címlapjairól a két nagymenő vigyorgott hétfő reggel, s ünnepet ül a német sajtó is.

Tovább
2

Ilyen egy nagy jelentőségű Forma-1-es győzelem



Függetlenül attól, hogy valaki szimpatizál-e a Ferrarival vagy sem, a dolgok jelenlegi állása szerint kötelező egyetérteni abban, hogy Sebastian Vettel és a maranellói vörösök szepangi győzelménél jobb dolog aligha történhetett a Forma-1-el az idei virágvasárnapon. A váratlan malajziai diadal ráadásul még annál is fontosabb, mint amilyennek tűnik.

Tovább
0

Letette névjegyét a Ferrari új csapatfőnöke



Nem csak a versenyzők között találhattunk jó teljesítménnyel bemutatkozó újoncot az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, hanem a csapatvezető között is. Maurizio Arrivabene először vezette csatába csapatfőnökként a Ferrarit és a közvélemény szerint máris eleget tett az asztalra ahhoz, hogy ne csak úgy emlegessük, mint a "cigis fickót".

Tovább
0

Békés házi csatát ígér Vettel és Räikkönen



Régóta tudjuk, hogy egy kiadós Forma-1-es csapattársi rivalizálás a legjobb, legszorosabbnak mondható barátságokat is komoly próbára teszi. Nagy valószínűség ezt megtapasztalja idén a Ferrarinál Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen is, akik egyelőre meggyőződéssel állítják, hogy a jó viszony nem fog átcsapni háborúskodásba.

Tovább
0

Vettel mosolyogva készül a mestervizsgára



Sebastian Vettel a 2015-ös szezon felkészülési időszakát sommázva határozottan jelentette ki, hogy helyesnek érzi azt a nagy port kavaró döntést, amelynek értelmében a tavalyi, számára meglehetősen satnyán sikerült évad után a Ferrarihoz távozott a Red Bulltól. Azt talán még a német pilóta legfanatikusabb rajongói sem vitatják, hogy az idei szezon komoly mestervizsga lesz számára, maga az érintett azonban nagy rutinnal hárította az erre vonatkozó kérdést.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek