Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Egyelőre nincs Honda-láz a McLarennél



Bár a McLarennél nagyon várják, hogy 2015-től régi-új motorszállító partnerükkel, a Hondával dolgozhassanak, a brit csapat egyelőre a következő, utolsó Mercedes-szezonra összpontosít - tudta meg az F+1 Blog a Belga Nagydíj hétvégéjén Martin Whitmarsh-tól, a wokingi együttes szakvezetőjétől.

Tovább
0

Maldonado a bírákat és a Williamst is kiosztotta



Háborog a Belga Nagydíj után Pastor Maldonado: a Williams versenyzője az újabb incidens és büntetés után élesen bírálja a sportfelügyelőket, ráadásul az FW35-ös gyatra teljesítménye miatt kifakadt a grove-i csapatra is. A futamot követő sajtóértekezleten elhangzottak alapján az sem kizárt, hogy már nincsenek tervei a brit alakulattal.

Tovább
0

Vettelt fényezik a Mercedesnél is



Lewis Hamilton a Belga Nagydíj időmérő edzésén egy újabb pole pozícióval erősített rá arra a teóriára, hogy az évad hátralevő részében Sebastian Vettel és a Red Bull elsőszámú kihívójává léphet elő. Niki Lauda, a Mercedes-főnökség tagja ennek ellenére továbbra is az energiaitalosok fenegyerekét tekinti fő esélyesnek, Helmut Marko, a Red Bull sportszakmai vezére pedig hangsúlyozza: minden riválist egyformán veszélyesnek tartanak.

Tovább
0

Alonsóékkal együtt repültünk vissza az '50-es évekbe



Múltat idézni, nosztalgiázni mindig élvezetes, kiváltképp akkor, ha Forma-1-ről van szó. Tudják ezt jól a Shellnél is: az olajtársaság a Belga Nagydíj helyszínének szomszédságában, Malmédyben az '50-es évekbe repítette vissza a nemzetközi sajtót a Ferrari párosával, Fernando Alonsóval és Felipe Massával együtt, ráadásul az időutazás részeként levetítették azt a filmet, amelyet az 1955-ös futamon forgattak.

Tovább
1

Schumi diszkréten zrikálja a Mercedest



Elgondolkodtató kijelentést tett Michael Schumacher: a tavaly visszavonult hétszeres világbajnok úgy érzi, hogy az alapok lerakásával jelentős mértékben hozzájárult a Mercedes idei formajavulásához. A csillagos márkát a hétvégi Belga Nagydíj előtt már a Red Bull fő ellenfelének, a bajnokság egyik favoritjának tartják.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek