Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így kell kivégezni az F1-es abroncsokat - videó



Giedo van der Garde és a Caterham Forma-1-es istálló volt a fő attrakció múlt hétvégén azon az utcai autósport-demonstráción, amelyet Rotterdamban tartottak. A holland azt is megmutatta, hogy mennyi idő szükséges egy Forma-1-es abroncs kivégzéséhez…

Tovább
1

Ismét kalapot emelhetünk Räikkönen előtt



Kimi Räikkönen ismét gondoskodott róla, hogy kalapot emelhessünk előtte: Forma-1-es világbajnokként visszaülni egy junior formulaautóba egyáltalán nem szokványos jelenség,így a napokban megejtett GP3-as teszt újabb megerősítése annak, hogy a finnt csak a versenyzés érdekli, a felhajtás egyáltalán nem.

Tovább
0

Coulthard: Nehéz lenne elképzelni, hogy nem Vettel lesz a bajnok



Bár a hátralevő kilenc futamon bármi megtörténhet, nehéz elképzelni, hogy nem Sebastian Vettel nyeri az idei világbajnokságot - véli a korábbi Forma-1-es pilóta, David Coulthard. Mark Webber lehetséges utódjával kapcsolatban tanácstalan a skót, aki szíve szerint mindhárom jelöltet beültetné Vettel mellé.

Tovább
2

Amerika és az F1: így látja a Rush rendezője



Beleszeretett a Forma-1-be az Oscar-díjas amerikai rendező, Ron Howard, miközben a szeptemberben bemutatásra kerülő, mesterműnek ígérkező alkotását, a James Hunt és Niki Lauda 1976-os rivalizálását feldolgozó Rush című filmet készítette. Egy interjúban azt is elárulta: van elképzelése arról, hogy a Forma-1-nek mire lenne szüksége a hőn áhított nagy észak-amerikai áttöréshez…

Tovább
0

Alonso újra kezelésbe vette a 963 lóerős Ferrarit



Újra kezelésbe vette a Ferrari közúti csúcsgépét, a LaFerrarit Fernando Alonso: a kétszeres világbajnok még a Magyar Nagydíj előtti napokban járt az olasz márka főhadiszállásán, s a kellemest összekötve a hasznossal a fioranói aszfaltcsíkon újra nyúzópróba alá vetette az idei Genfi Autószalonon leleplezett sportkocsit.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek