Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Senna szelleme egy kör erejéig újra a pályán - videó



Ayrton Senna, az 1994-ben, tragikus körülmények között elhunyt háromszoros világbajnok szelleme örökké él! Így gondolják a Forma-1-be 2015-ben visszatérő Hondánál is: nemrégiben a japán gyártó a suzukai versenypálya aszfaltcsíkján, különösen megható módon emlékezett a brazil legendára.

Tovább
1

Ilyen egy 400 ezer eurós szimulátor - videó



Szimulátorozni jó! Ezzel a kijelentéssel valószínűleg minden autósport-fanatikus egyetért, mint ahogyan azzal is, hogy nem mindegy, milyen körülmények között zajlik a szimulátorozás…

Tovább
0

Eladó Schumi első Benettonja és Ron Dennis McLaren-gokartja



Autóaukciót tartanak szombaton a Nürburgringen, ahol a gazdagabb Forma-1 megszállottak igazi különlegességekre is lecsaphatnak. Kalapács alá kerül például az a Benetton B191-es, amelynek volánja mögött a későbbi hétszeres világbajnok Michael Schumacher 1991-ben megszerezte az első pontjait, s lehet licitálni azokra a McLaren-Mercedes gokartokra is, amelyekkel Ron Dennis és famíliája száguldozott családi események apropóján.

Tovább
0

Webber odapörkölt Vettelnek a Top Gear műsorában - videó



Mark Webber odapörkölt Sebastian Vettelnek: az ausztrál a brit BBC tévétársaság népszerű autós műsorában, a Top Gearben futott gyorsabb kört csapattársánál, ugyanakkor a szúrós szavakkal sem spórolt…

Tovább
0

Van-e keresnivalója egy 18 éves srácnak az F1-ben?



Ha a Sauber orosz befektetői révén 2014-ben valóban lehetőséghez jut, Szergej Szirotkin 18 évesen válna Forma-1-es versenyzővé, ami abszolút csúcs lenne. A mezőny tagjai egyelőre csodálkoznak az új jövevényen, s mint a Hungaroringen többen is elárulták: nem feltétlenül a szemtelenül fiatal kor, sokkal inkább az előképzettség hiánya miatt tartanák kockázatosnak az orosz előléptetését.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek