Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Newey félgőzzel is kincset ér a Red Bull istállónak



F1 Forma-1 Red Bull Adrian Newey Pierre Wache Max Verstappen Pierre Gasly Honda

Előszeretettel tartja életben a Red Bull azt a mítoszt, hogy Forma-1-es versenygépeiket még mindig a tervezőzseni, Adrian Newey alkotja, ám valójában egy ideje ez már nem így van. A brit koponya "csak" a krémet adja a Milton-Keynes-ben készülő "süteményhez"...

Tovább
0

Így épül Verstappenék új Forma-1-es autója



F1 Forma-1 Red Bull Red Bull RB13 Adrian Newey Daniel Ricciardo Max Verstappen
Javában zajlik az idei Forma-1-es Red Bull versenyautó, az RB13-as gyártása: Adrian Newey legújabb alkotása már átesett az FIA töréstesztjén, az idényre komoly várakozásokkal készülő különítmény pedig egy látványos videó formájában azt is megmutatta, hogyan zajlik az újdonság építése a Milton-Keynes-i gyárban.

Tovább
0

2017 favoritja a Red Bull lesz?



F1 Forma-1 Eric Boullier Adrian Newey Red Bull McLaren
Kipihenten, felfrissülve, számos csapat pedig fejlesztésekkel is felvértezve érkezett Spa-Francorchamps-ba, a hétvégén esedékes Belga Nagydíj helyszínére, ám nem csak az idény hátralevő részéről esik egyre több szó, hanem a következő szezonról is. Van olyan Forma-1-es szakvezető, aki félig máris odaadományozta a szabályváltozásokat követő első vb-címet, de nem a Mercedesnek, hanem a Red Bullnak.

Tovább
0

Elbúcsúztatta Vettelt a Red Bull



Sebastian Vettel múlt hétvégén bemutatkozott új csapatánál, a Ferrarinál, kedden pedig a nagy-britanniai Milton Keynes felé vette az irányt. A német a Red Bull főhadiszállására látogatott, ahol elbúcsúzott az energiaitalos alakulattól.

Tovább
0

Autóversenyző lesz az F1-es tervezőgéniusz fia



Az szinte törvényszerű, hogy a korábbi Forma-1-es versenyzők fiai is nekilátnak saját versenyzői karrierjük felépítésének, közülük többen a királykategóriáig, vagy épp annak világbajnoki címéig is eljutottak már. Olyanról viszont ritkán hallani, hogy valamelyik mérnöki aranykoponya csemetéje veselkedik neki a versenyzésnek, pedig ilyenre is van példa.

Tovább
0
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek