Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megérkezett az F1-es mezőny felszerelése az Albert Parkba




Megérkeztek az F1-es istállók felszerelései Melbourne-be, az Albert Parkba, a hétvégén esedékes évadnyitó viadal helyszínére - jelentették az Ausztrál Nagydíj szervezői.

Tovább
0

Hamilton maszkot viselve indult az F1-es évadnyitóra




Elindult Lewis Hamilton az F1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíj helyszínére, Melbourne-be: a hetedik világbajnoki címére pályázó Mercedes-pilóta természetesen egészségügyi maszkot viselt a repülőgép fedélzetén.

 

A brit a szombati nap folyamán, Instagram sztorijában előbb a bepakolást mutatta meg. Ebből kiderült, hogy a saját kollekciójából származó Tommy Hilfiger ruhákat és cipőket visz magával, de pakolt a poggyászába jónéhány, általa tervezett Police napszemüveget is.

Nem sokkal később már a repülőgép fedélzetéről jelentkezett be, ahol előbb mosolyogva pózolt, majd röviddel később magára öltött egy egészségügyi arcmaszkot: „Máris van egy ember, aki köhög a gépen! Nem!” – írta a maszkos fotóhoz a hatszoros vb-első, aki nyilvánvalóan nem turistaosztályon utazik Ausztráliába.

A közösségi médiában fellelhető posztok szerint a versenyzők ezen a hétvégén utaznak, néhányan pedig már meg is érkeztek a Victoria államban található városba. Természetesen mindenki elővigyázatos, követik a fizioterapeutáktól és a csapatoktól kapott általános előírásokat: gyakori kézmosás, kézfertőtlenítő használata, továbbá kerülniük kell a kontaktust a közös fotóra, aláírásra áhítozó rajongókkal.

A leghatározottabban mostanáig az Alfa Romeo veteránja, Kimi Räikkönen fogalmazta meg a véleményét a koronavírussal kapcsolatban: „Aki hajlamos aggódni az ehhez hasonló dolgok miatt, az inkább maradjon otthon. Vannak dolgok, amelyeket nem tudunk kontrollálni” – idézte az egyszeres világbajnokot a minap a GPHirek.hu.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek