Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Melbourne-ből jelentjük: Esti életképek a boxutcából




Túl van a 2019-es szezon első versenyhétvégi edzésnapján az F1 mezőnye: a melbourne-i Albert Parkban tartott gyakorlás után a boxutca jobban nyüzsgött, mint napközben, az edzések idején. Az F+1 Blog körbenézett a helyszínen.

Tovább
0

Újra van magyar pilótája a Forma-1-nek



F1 Forma-1 Baumgartner Zsolt Paul Stoddart Patrick Friesacher F1 Experience Spanyol Nagydíj
Magyar pilóta a Forma-1-ben? Picit furcsán hangzik, de igaz: Baumgartner Zsoltot a hétvégi Spanyol Nagydíjtól kezdve újra a versenypályán láthatjuk, köszönhetően annak, hogy Paul Stoddart kétüléses F1-es autóinak demonstrációja mostantól a hétvégék hivatalos programja lesz.

Tovább
1

Húszéves F1-es Benetton ütközött egy ChampCarral Monzában



F1 Forma-1 Monza BOSS GP Baumgartner Zsolt Benetton Panoz Minardi
Valószerűtlen versenybaleset történt múlt hétvégén, Monzában, ahol egy 1997-es évjáratú Forma-1-es Benetton ütközött össze egy 2007-es, a Panoz által gyártott ChampCarral.

Tovább
0

Baumgartner Zsolt mérnökére bízta a biztonság javítását az FIA




Noha nem kapott komolyabb hírverést, Baumgartner Zsolt egykori versenymérnöke, Laurent Mekies suttyomban távozott a Toro Rossótól és a Nemzetközi Automobil Szövetségnél (FIA) vállalt tisztséget, mégpedig a biztonságért felelős igazgatóként.

Tovább
1

Tíz éve született az első magyar pont az F1-ben



Június 20-ának piros betűs ünnepnek kellene lennie a magyar autó- és motorsportok kalendáriumában: nem az, de idén mindenképpen különös ez a nap, ugyanis éppen tíz éve annak, hogy az első magyar Forma-1-es pilóta, Baumgartner Zsolt egy Minardival pontot szerzett Indianapolisban, az Egyesült Államok Nagydíján. Az F+1 Blog a fegyvertény legfontosabb háttérembereivel beszélgetett a pontról és a magyar pilótáról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek