Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Webbert nem lepte meg a Kvjat-Verstappen helycsere



F1 Forma-1 Max Verstappen Danyiil Kvjat Helmut Marko Red Bull Toro Rosso
Valószínűleg csak egy embert nem lepett meg az a fejlemény, hogy a Red Bull istálló Danyiil Kvjatot a szezon közben cserélte Max Verstappenre: Mark Webbert, aki maga is megsínylette a sportigazgató, Helmut Marko szigorát, s aki úgy véli, hogy a holland szuperreménységnek is össze kell kapnia magát…

Tovább
0

Így épít F1-es autót a Red Bull - videó



F1 Forma-1 Red Bull Red Bull RB12 Daniel Ricciardo Danyiil Kvjat

A jövő hét végén esedékes szezonnyitó Ausztrál Nagydíj előtt így vagy úgy, minden Forma-1-es istálló igyekszik fokozni a hangulatot. A Red Bull például a háttérben tevékenykedő hősök, a gyári dolgozók előtt tiszteleg egy videóval.

Tovább
0

Kvjat lendületbe hozná a Red Bull szekerét




Danyiil Kvjat a jelek szerint nagy formában van a Szingapúri Nagydíjon, ráadásul nem is titkolja, hogy egyre jobban érzi magát a bőrében. Az orosz pilóta a javuló forma ellenére sem rugaszkodik el a valóságtól, nem tart a Red Bull esetleges kivonulását forszírozó pletykáktól és reményei szerint egy napon a világbajnoki címért küzdhet majd: azt is elárulta, hogy a titulusért kivel harcolna meg a legszívesebben…

Tovább
0

Kvjat nem riad meg Vettel árnyékától



Ambiciózus célokkal készül a 2015-ös Forma-1-es szezonra Danyiil Kvjat, aki a Toro Rossónál lehúzott debütáló idénye után jövőre már a Red Bullnál kap lehetőséget Daniel Ricciardo mellett. A baskír pilóta megtiszteltetésnek veszi, hogy Sebastian Vettel helyére léphet, ugyanakkor Abu-Dzabiban az újságíróknak leszögezte: nem tartja riasztónak a feladat súlyát.

Tovább
0

F1-es Red Bull döngetett Abu-Dzabi legújabb plázájában



Megszokhattuk már a Red Bulltól, hogy olyan helyekre is hajlamosak Forma-1-es autót juttatni, ami az embernek eszébe sem jutna, s az energiaitalos márka most ismét dobott egy nagyot. A különítmény demonstrációs csapata egy RB7-essel Abu-Dzabi legújabb, novemberben megnyitó monstre bevásárlóközpontját hódította meg.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek