Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Apja Ferrarijával hergelte a közönséget a kis Schumi




Múltat idézett szombaton, Hockenheimben Mick Schumacher: az F2-es pilóta hétszeres világbajnok édesapja, Michael 2004-es Ferrarijával száguldozott a hazai közönsége előtt. Ugyan a juniorszériák csúcsosztályában maradandót még nem alkotott, néhány F1-es csapatfőnök szerint borítékolható, hogy a fiatal versenyző eljut a királykategóriáig.

Tovább
1

Apja korábbi menedzsere már Vettel helyén látja a kis Schumit




Noha még csak egyetlen F2-es fordulón van túl, az F1-es nyüzsgésből ítélve arra lehet következtetni, hogy melegszik a pite a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick körül. Így vélekedik Schumi korábbi menedzsere, Willi Weber is, aki kerek-perec kimondta: szerinte a Ferrarinál már eldöntötték, hogy Mickből alkotják meg Sebastian Vettel utódját.

Tovább
0

Anyai felügyelettel versenyez Bahreinben a kis Schumacher




Élete talán legintenzívebb napjait éli a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia: Mick ezen a hétvégén debütál az F2-es bajnokságban, a jövő heti F1-es teszten pedig az Alfa Romeót és a Ferrarit is vezetheti majd. Mint kiderült, a 20 éves pilóta anyai "felügyelet" mellett szerepel Bahreinben.

Tovább
1

Vettel F1-es és utcai Ferrarit nyúz Fioranóban



Noha a Red Bull nem engedélyezte Sebastian Vettel számára, hogy az évadzárót követő kétnapos tesztelésen bemutatkozzon új csapatánál, a Ferrarinál, a négyszeres vb-első szombaton, Fioranóban hivatalosan is munkába állt az olasz csapatnál. A pilóta a 2012-ben használt F2012 típusjelű versenyautóval körözött a gyár szomszédságában található tesztpályán.

Tovább
1

Új tulajdonosa van az egyik legszebb F1-es autónak



Két klasszikus Forma-1-es autó is új gazdára találta a kaliforniai Pebble Beach-en tartott autóaukción: az egyik Michael Schumacher 2002-es világbajnok Ferrarija, a másik pedig az egykori Anglo American Racers istálló Eagle Mk1-ese, amelyet gyakran emlegetnek a történelem legszebb F1-es versenygépeként is.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek