Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Verstappen: Elég jól tudom működtetni saját magam!




Max Verstappen számára az idei az első olyan F1-es idény, amikor - ahogyan mondani szokás - tényleg elengedett kézzel ül a bilin. Édesapja, az ex-versenyző Jos egyre ritkábban kíséri el a futamokra a Red Bullnál versenyző fiát, aki saját bevallása szerint mostanára elsajátította, hogyan kell külső támogatás nélkül maximálisan teljesítenie.

Tovább
0

Befogta Verstappen száját a Red Bull fővezére



F1 Forma-1 Max Verstappen Jos Verstappen Dietrich Mateschitz Carlos Sainz Ferrari Red Bull Osztrák Nagydíj
Hirtelen változott a hangvétel a Verstappen-táborban: míg az utóbbi hetekben a Red Bull pilótájának édesapja, Jos állítólag jó alaposan körbejárta a témát, hogyan lehetne fiát, Maxot átcsempészni a Ferrarihoz 2018-ra, addig a Red Bull Ringen egyik pillanatról a másikra váltottak és megerősítették, hogy lojálisak az energiaitalos formációhoz. Úgy tudjuk, hogy a Red Bull csúcsguru, Dietrich Mateschitz keze van a dologban.

Tovább
0

Elérte a Red Bullt Verstappenék családi balhéja



F1 Forma-1 Red Bull Max Verstappen Jos Verstappen Frans Verstappen Helmut Marko

Max Verstappen már túl van az első Forma-1-es futamgyőzelmén, az egész világon jól ismerik, csapata és rajongói lassan világbajnoki esélyeket remélnek tőle, ám mindezek fényében sem szabad megfeledkezni arról, hogy a pilóta még mindig csak 19 éves. Az ilyen zsenge korú ifjoncokért pedig a családjuk aggódni szokott: nincs ez másként Verstappenéknél sem, ahol a nagypapa egészen a Red Bull vezéréig ment, hogy szóljon néhány szót unokája érdekében…

Tovább
1

Verstappen: Izgalmas idény lesz ez!



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Jos Verstappen
Édesapja tájékoztatása szerint Max Verstappen a szokásosnál is nagyobb elánnal készül a 2017-es Forma-1-es idényre. A Red Bull fiatal kiválósága nem titkolja, hogy az energiaitalos egylethez hasonlóan komoly reményei vannak, azt ugyanakkor leszögezte: nem az motiválja, hogy minden idők legfiatalabb F1-es világbajnoka lehet, átadva a múltnak Sebastian Vettel rekordját.

Tovább
0

Visszahúzódik Verstappen mögül az ex-F1-es apuka



F1 Forma-1 Red Bull Max Verstappen Jos Verstappen
Annál meggyőzőbb topcsapatos bemutatkozást nehéz elképzelni, mint amilyet a Forma-1 csodagyereke, Max Verstappen produkált a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén. Így gondolja a szemtelenül fiatal édesapja, az expilóta Jos Verstappen is, aki a látottak alapján újfent megerősítette: eljött az ideje annak, hogy a háttérbe vonuljon.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek