Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Újabb giga-igazolásra készül a Renault istálló?




Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istállónál tényleg nem viccelnek: az eddig csak vegetáló francia alakulat már dobott egy nagyot Daniel Ricciardo szerződtetésével, friss paddock-pletykák szerint pedig a vezérkar folytatja az erősítést. Ha minden igaz, rövidesen új technikai igazgató érkezhet, mégpedig egyenesen a Mercedestől - vagy a Ferraritól!

Tovább
0

Ilyen volt a Ferrari-legénység egy napja a Hungaroringen - videó



F1 Forma-1 Ferrari Hungaroring Magyar Nagydíj Sebastian Vettel Mattia Binotto Kimi Räikkönen
Sokan irigyik a Forma-1-es istállók utazó háttérembereinek életét, mit sem sejtve arról, hogy az uniformisba bújtatott szakemberek élete egyáltalán nem csak "játék és mese"… Az olasz Rai tévétársaság a Magyar Nagydíj hétvégéjének péntekjén remek lehetőséget kapott a Ferraritól arra, hogy megmutassák: milyen a csapattagok élete a versenyhétvégék első edzésnapján.

Tovább
0

Egyre nagyobb a káosz a Ferrarinál



F1 Forma-1 Ferrari James Allison Mattia Binotto Sergio Marchionne Német Nagydíj
Noha az utóbbi hetek pletykái alapján sejteni lehetett, hogy a Ferrarinál műszaki fronton valami nincs rendben a háttérben, ennek fényében is meglepő, hogy a maranellói együttes a szezon kellő közepén szakított James Allison technikai igazgatóval. Hogy mi következik ezután, azt egyelőre jótékony homály fedi: ezen spekulálnak a hockenheimi paddockban is.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek