Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Íme a kis Schumi az apuka legendás Benettonjával



F1 Forma-1 Mick Schumacher Michael Schumacher Spa-Francorchamps Benetton Belga Nagydíj
Múltidézés zajlott vasárnap délelőtt a Forma-1-es Belga Nagydíj helyszínén, Spa-Francorchamps-ban: Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia édesapja első győzelmének 25. évfordulóján bemutatózott a Benetton 1994-es autójával, a B194-essel. Az F+1 Blog a helyszínen kísérte figyelemmel az eseményt.

Tovább
0

Rosberg félti a kis Schumit



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mick Schumacher Michael Schumacher
Nem lesz könnyű dolga a Forma-3-ban az F1 felé iparkodó Mick Schumachernek, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiának - véli saját tapasztalatai alapján a tavalyi vb-első, a szintén világbajnok-csemete Nico Rosberg.

Tovább
0

Így száguldozik Schumi vb-ezüstérmes fia



Miután múlt vasárnap a KF-Junior gokart-kategória franciaországi vb-döntőjében ezüstérmet szerzett, a világ felfedezte magának a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fiát, a 15 éves Micket, akiről sokan máris állítják, hogy hamarosan az édesapja nyomdokaiba lépet az autósport királykategóriájában. Az FIA közreadta a vb-döntő felvételét, így most bárki megnézheti, hogyan száguldozik a kis Schumi.

Tovább
0

Schumi fia vb-ezüstöt szerzett gokartban



Nagyon úgy tűnik, hogy Michael és Ralf után hamarosan újabb Schumacher tűnhet fel a Forma-1 horizontján: a tavaly decemberi síbalesete óta lábadozó hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick múlt vasárnap vb-ezüstérmes lett az FIA KF-Junior kategóriájának franciaországi döntőjén és többen máris biztosra veszik, hogy rövidesen édesapja nyomdokaiba lép.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek