Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így szurkolt az F1-nyitányt a tévében néző Rosberg



F1 Forma-1 Nico Rosberg Ausztrál Nagydíj
11 év után először a tévében nézte a Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjat az aktuális világbajnok, Nico Rosberg. Az idejekorán nyugdíjba vonuló német bőszen dokumentálta is az élményt közösségi felületein.

Tovább
0

Rosberg a garázsába parkolná világbajnok Ezüstnyilát



F1 Forma-1 Nico Rosberg Valtteri Bottas Mercedes
Nico Rosberg továbbra is hangsúlyozza, hogy versenyzőként nem kér többet a Forma-1-ből, ugyanakkor a tavalyi vb-elsőnek van még egy nagy vágya: szeretné megkaparintani azt az Ezüstnyilat, amelynek volánja mögött elérte a kitűzött célt és megnyerte a világbajnokságot. Egy friss interjúban a német azt is elárulta: sokat vár utódától, Valtteri Bottastól, akivel el is beszélgetett rá váró kihívásról.

Tovább
0

Rosberg félti a kis Schumit



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mick Schumacher Michael Schumacher
Nem lesz könnyű dolga a Forma-3-ban az F1 felé iparkodó Mick Schumachernek, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiának - véli saját tapasztalatai alapján a tavalyi vb-első, a szintén világbajnok-csemete Nico Rosberg.

Tovább
0

Rosberg újra haverkodna Hamiltonnal



F1 Forma-1 Nico Rosberg Lewis Hamilton Mercedes
Az utóbbi években Lewis Hamilton és Nico Rosberg barátságból ádáz rivalizásba átcsapó kapcsolata volt az egyik legfőbb téma a Forma-1 világában, ám nem kizárt, hogy rövidesen újra baráti lesz a viszony kettejük között. A sportágtól visszavonult német legalábbis úgy gondolja, hogy van esély a régi jó viszony felelevenítésére.

Tovább
0

Lauda: Legyen gyorsabb, mint Rosberg!



F1 Forma-1 Mercedes Nico Rosberg Niki Lauda Toto Wolff Pascal Wehrlein
Miután észhez tértek a Rosberg-sokkból és a hétvége folyamán végighallgatták a Forma-1-es mezőny jelentős részének érdeklődését, a Mercedes vezérkara egy hétfői, a nagy-britanniai Brackley-ben tartandó meetinggel megkezdi a váratlanul visszavonuló világbajnok utódának kiválasztását. Niki Lauda szerint az egyetlen szempont az, hogy az érkező pilóta "gyorsabb legyen, mint Rosberg!"

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek