Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lowe távozása után fellélegzett a küszködő Williams istálló




Claire Williams semmi rosszat nem mond a napokban távozott technikai vezetőre, Paddy Lowe-ra, azonban az Osztrák Nagydíj pénteki napján nem lehetett nem leolvasni a csapatvezető-helyettes arcáról: abban reménykedik, hogy a gondok fő okozójának tartott brit szakember lelépése után a különítmény végre elkezdhet kilábalni a gödör mélyéről.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Miért késik a gyógyír a Williams gondjaira?




Melbourne-ben megerősítést nyert, hogy a Williams istálló helyzete majdhogynem katasztrofális, vagy még annál is rosszabb. Az évadnyitón feltártak egy rejtélyes, ámde "alapvető" konstrukciós hibát, a versenyzők felemásan látják a folytatást, a vezetés pedig ugyan dolgozik a megoldáson, ám ehhez az F+1 Blog forrásai szerint a gondoltnál jóval rögösebb út vezet.

Tovább
0

Nagyobb a baj a Williamsnél, mint amilyennek tűnik?




Továbbra is ég a Williams istálló: az idei, FW42 típusjelű autó legjobb esetben is csak az első teszt harmadik napjának délutánján gördülhet pályára, ráadásul a csapat háza tájáról egyre borúlátóbb pletykák szivárognak ki a paddockba…

Tovább
0

Új mágusaitól várja a csodát a Williams



F1 Forma-1 Williams Felipe Massa Lance Stroll Claire Williams Paddy Lowe Dirk de Beer
Nagy csodák egyelőre nincsenek a Williams istálló háza táján, ám a grove-i istálló feltankolt munícióval a 2017-es idényre. Claire Williams csapatfőnök-helyettes szerint legalábbis sokat nyom a latba, hogy megszerezték a Mercedes korábbi technikai igazgatóját, Paddy Lowe-t, valamint a Ferrari korábbi aerodinamikai vezetőjét, Dirk de Beert.

Tovább
0

Nagy buli volt a címvédő Mercedesnél




A szokásos futam utáni briefing helyett a bulizáson volt a hangsúly hétfőn, a Mercedes istálló nagy-britanniai bázisán, Brackley-ben. A központ szinte fesztiválhelyszínné változott: Lewis Hamilton, Nico Rosberg és a csapatvezetés többi tagja együtt ünnepelte a konstruktőri titulus megvédését a gyári munkatársakkal.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek