Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Verstappen nem, csak Ocon esélyes Bottas helyére




Noha erről pletykálnak, nem készül Max Verstappen leigazolására a Mercedes - jelentette ki a bajnokcsapat vezére, Toto Wolff szombaton, a Hungaroringen. A szakvezető tisztázta: ha lesz váltás, akkor csakis Esteban Ocon válthatja Lewis Hamilton jelenlegi csapattársát, Valtteri Bottast. Döntés - ahogyan azt korábban is ígérte - a nyári szünet után várható.

Tovább
0

Renault-kamionbaleset: Motorgondok lehetnek miatta?




Noha a Renault F1-es istállója nem erősítette meg, az F+1 Blog információi szerint az erőforrások lapultak abban a kamionban, amely hétfő hajnalban balesetet szenvedett az M1-es autópályán, Győr térségében.

Tovább
0

Háttéremberek fejlesztik a jövő évi F1-es McLarent



F1 Forma-1 McLaren Zak Brown Gil de Ferran Hungaroring James Key Toro Rosso Magyar Nagydíj
Jónevű technikai vezető nélkül manapság képtelenség sikert elérni a Forma-1-ben, fennállása mélypontján azonban a McLaren cáfolni szeretné ezt a teóriát. Az új műszaki gurura egyelőre várnia kell az évek óta köszködő alakulatnak, így abban reménykednek, hogy a háttérben dolgozó szürke eminenciások alkotnak valamirevaló autót 2019-re…

Tovább
0

Hartley: Megerősítenek a nehéz időszakok! - interjú



F1 Forma-1 Toro Rosso Brendon Hartley Hungaroring Magyar Nagydíj Helmut Marko
Senkiről nem pletykálták annyiszor idén, hogy kirúgják, mint róla. Az eredményei valóban hagynak kívánnivalót maguk után, ennek ellenére tény: Brendon Hartley, a Toro Rosso kissé titokzatos új-zélandi versenyzője a mezőny legkedvelhetőbb figuráinak egyike. Erről az F+1 Blog is meggyőződhetett, amikor a Magyar Nagydíj hétvégéjén lehetőséget kaptunk arra, hogy picit jobban is megismerjük a pilótát, aki kalandos utat járt be a Forma-1-ig.

Tovább
0

Räikkönen marad, Arrivabene levegőhöz jut a Ferrarinál?



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Maurizio Arrivabene Louis Camilleri Sergio Marchionne Magyar Nagydíj Hungaroring
Nagyon úgy tűnik, hogy igaz a pletyka: Sergio Marchionne elnök halála minden tervet boríthat a Ferrari istállónál. Az F+1 Blog friss információi szerint tényleg erősen kérdőjeles a jövő évi, már véglegesítettnek hitt terv a pilótaösszeállítással kapcsolatban, ráadásul van olyan csúcsvezető is az istállónál, aki szintén levegőhöz juthat az új nagyfőnök, Louis Camilleri színre lépésével.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek