Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton megmutatta a Mercedes Melbourne-i rejtekhelyét



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Liberty Media Facebook Live Sebastian Vettel Ferrari Ausztrál Nagydíj
Lewis Hamilton előbb behúzta az elsőséget az évadnyitó Ausztrál Nagydíj két szabadedzésén, majd élt a Liberty Mediától kapott lehetőséggel és egy Facebook Live adás keretein belül megmutatta a Mercedes Melbourne-i hospitality-létesítményét a kíváncsiskodó rajongóknak.

Tovább
0

Már elfoglalta a Forma-1 a nyitány helyszínét



F1 Forma-1 Melbourne Albert Park Ausztrál Nagydíj
Egyelőre még targoncák és egyéb teherszállító gépezetek cirkálnak a melbourne-i Albert Parkban, a csapatok a garázsok berendezésével foglalatoskodnak, a pálya viszont már készen áll a jövő hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra. Fotók a helyszínről.

Tovább
0

Tartott a börtöntől a Sauber csapatfőnöknője




Először beszélt a melbourne-i évadnyitó legnagyobb botrányának hátteréről annak főszereplője, a Sauber csapatfőnöknője, Monisha Kaltenborn, aki elismerte: tényleg valós esély volt arra, hogy sittre vágják a pilótaszerződések körüli pókerjátszma miatt.

Tovább
1

Hamilton nem tudott ellenállni az ezer lóerős LaFerrarinak



Ferrariba ül a Mercedes zászlóvivője, Lewis Hamilton: igaz, nem a versenypályán, hanem a közúton. A kétszeres világbajnok címvédőről a múlt hétvégi Ausztrál Nagydíj után derült ki, hogy nemrégiben a maranellói márka kínálatának csúcsmodelljével, egy LaFerrarival bővítette jáműparkját.

Tovább
0

Letette névjegyét a Ferrari új csapatfőnöke



Nem csak a versenyzők között találhattunk jó teljesítménnyel bemutatkozó újoncot az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, hanem a csapatvezető között is. Maurizio Arrivabene először vezette csatába csapatfőnökként a Ferrarit és a közvélemény szerint máris eleget tett az asztalra ahhoz, hogy ne csak úgy emlegessük, mint a "cigis fickót".

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek