Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ez a fölény már a Mercedesnek is árthat



Hatalmas fölénnyel nyerni mindig megnyugtató, ám vannak helyzetek, amikor ez sokkal többet árthat, mint használ. Nagy valószínűség szerint ez vonatkozik most a Mercedesre is, akik ott folytatták, ahol tavaly abbahagyták: letarolták a melbourne-i Albert Parkot, de a sétagalopp közben az Ezüstnyilak kevesebbszer kerültek a televíziók képernyőjére, mint bármelyik tavalyi, lazán megnyert futam során…

Tovább
0

Megveszi a Renault a Toro Rossót?



Felülmúlta az előzetes várakozásokat a Toro Rosso az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén és a jelek szerint ennek meg is van a hozadéka: a melbourne-i paddockban újra felerősödtek azok a régóta hallott pletykák, amelyek szerint a Red Bullal továbbra is puskaporos viszonyban lévő Renault felvásárolja az energiaitalos márka junioregyüttesét és 2016-tól gyári csapatként küldi csatába a faenzai alakulatot.

Tovább
0

Össztűz alatt a Sauber csapatfőnöknője



Monisha Kaltenborn, a Sauber csapatfőnöknője nem érzi veszélyben a saját pozícióját annak ellenére sem, hogy a Giedo van der Garde ügy a végletekig elfajult. Egyes bírálók szerint az indiai-osztrák hölgy - akinél magasabb tisztséget nőként jelenleg senki nem tölt be a motorsportok világában - mostani tevékenysége rossz fényt vet a nők motorsportbeli szerepvállalására: a szakvezető kollégák egyelőre nem törtek pálcát felette, igaz, nem is álltak ki mellette.

Tovább
0

Békés házi csatát ígér Vettel és Räikkönen



Régóta tudjuk, hogy egy kiadós Forma-1-es csapattársi rivalizálás a legjobb, legszorosabbnak mondható barátságokat is komoly próbára teszi. Nagy valószínűség ezt megtapasztalja idén a Ferrarinál Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen is, akik egyelőre meggyőződéssel állítják, hogy a jó viszony nem fog átcsapni háborúskodásba.

Tovább
0

Így készülődnek az Albert Parkban a Forma-1-es nyitányra



Méhkasra emlékeztet jelenleg a melbourne-i Albert Park, amelyet már birtokba vettek a Forma-1-es istállók. A hét végén tartandó évadnyitó Ausztrál Nagydíj előtt targoncák és teherszállító kamionok hemzsegnek a pályán: fotók a helyszínről!

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek