Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Máris Vettel nyomdokain az orosz F1-újonc



Túlzott következtetést hiba lenne levonni a melbourne-i évadnyitón nyújtott teljesítményéből, de az mindenesetre igaz, hogy Danyiil Kvjat csattanós választ adott azoknak, akik fanyalogtak előléptetésének tavalyi bejelentésekor. Az orosz - akit honfitársai előszeretettel hasonlítgatnak Sebastian Vettelhez - azzal indított, hogy átadta a múltnak a négyszeres világbajnok egyik rekordját.

Tovább
0

Magnussen: "Az apák álmait fiaik váltják valóra!"



Futótűzént terjedt el az Ausztrál Nagydíj leintése után egy fotó, amelyet már most klasszikusnak lehet nyilvánítani. Az ominózus felvétel Jan Magnussenről készült Sebringben, abban a pillanatban, amikor csemetéje, Kevin a McLaren volánja mögött dobogós helyen haladt át a kockás zászló alatt élete első Forma-1-es futamán. A dán veteránra mától már nem csak az a mondás igaz, hogy "nagyobb volt a füstje, mint a lángja", hanem az is, hogy "az apák álmait a fiaik váltják valóra".

Tovább
0

A Forma-1 átalakulása 3 percben - videó



Újabb látványos videóval rukkolt elő a Red Bull: a felkészülési időszakot végigszenvedő bajnokcsapat egy különleges animáció segítségével mutatja meg, hogyan alakulatak át a versenygépek az idei szabálymódosítások hatására.

Tovább
0

FIA: dobhártyaszaggató maradt a Forma-1



Kétségtelen tény, hogy az idén bevezetése kerülő új hajtáslánc-regula miatt a hétvégén, Melbourne-ben már másképp szólnak majd a Forma-1-es autók, de az FIA szerint nem lett igazuk azoknak, akik attól tartottak, hogy a hanghatás miatt a sportág veszít majd a vonzerejéből. A szövetség számadattal igyekszik nyomatékosítani, hogy az F1 továbbra is dobhártyaszaggató marad.

Tovább
1

Webber sorsa vár Ricciardóra Vettel mellett



Hasonló sors vár Daniel Ricciardóra a Red Bullnál, mint amilyen tavaly visszavonult honfitársának, Mark Webbernek jutott - véli a korábbi Minardi-csapatfőnök,a két versenyzőhöz hasonlóan szintén ausztrál Paul Stoddart. Maga az érintett továbbra is fogadkozik, s már nem leplezi: tudja, hogy milyen nehéz küldetésre vállalkozott, amikor a négyszeres vb-első mellé szegődött.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek