Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vettel semmit nem bíz a véletlenre



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Mark Webber Ausztrál Nagydíj Kínai Nagydíj
Sebastian Vettel pörög az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon aratott siker után: a Forma-1-es pilóták többségével ellentétben a jövő hétvégén esedékes kínai bevetés előtt visszatért Európába, ahol a csapat gyári munkatársaival együtt is ünnepelt egyet, majd bevetette magát a szimulátorba. A német semmit nem bíz a véletlenre.

Tovább
0

Räikkönen helyére ültetnék a Sauber olasz beugróját



F1 Forma-1 Antonio Giovinazzi Sauber Ferrari Kimi Räikkönen Cesare Fiorio Ausztrál Nagydíj Vitantonio Liuzzi
Minden jel arra utal, hogy Antonio Giovinazzi, a Saubernél az évadnyitó Ausztrál Nagydíjra beugrott olasz pilóta megcsinálta a szerencséjét. A talján Melbourne-i teljesítménye után van olyan korábbi Ferrari-szakvezető, aki szerint a maranellói márkának már nem kell gondolkodnia azon, hogy kit ültessenek Kimi Räikkönen helyére, miután a finn versenyzőnek lejár a szerződése az idei szezon végén.

Tovább
2

Ricciardót nem törte meg az évadnyitó horrorhétvége



F1 Forma-1 Daniel Ricciardo Ausztrál Nagydíj Red Bull Albert Park

Az előszezon alapján számítani lehetett arra, hogy a Red Bull az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon nem lesz partiban a Mercedes-Ferrari kombóval, így a deficitre felkészülhettek az energiaitalos márka hívei. Arra viszont nem, hogy a helyi menő Daniel Ricciardo számára horrorral ér majd fel a Melbourne-i hétvége: erre maga az érintett sem számított, alaposan meg is viselték a történtek, de elmondása szerint volt egy fontos támasza a küszködés közepette.

Tovább
0

Dicsérik Bottast a Mercedes vezérei



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Ausztrál Nagydíj Toto Wolff Niki Lauda
Noha Valtteri Bottas csak részben volt megelégedve az évadnyitó Ausztrál Nagydíjjal, a Mercedes kötelékében most bemutatkozó finn pilóta így is megválaszolta a legfőbb kérdést: azt, hogy sokan alulértékelték, amikor jóelőre kijelentették, hogy túlságosan nagy falat lesz számára a bajnokcsapatnál helytállni. A viadal után a Mercedes két vezére, Toto Wolff és Niki Lauda is áradozik az új szerzeményről.

Tovább
0

Így szurkolt az F1-nyitányt a tévében néző Rosberg



F1 Forma-1 Nico Rosberg Ausztrál Nagydíj
11 év után először a tévében nézte a Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjat az aktuális világbajnok, Nico Rosberg. Az idejekorán nyugdíjba vonuló német bőszen dokumentálta is az élményt közösségi felületein.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek