Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Rideg valóság: pénz is kell a tehetség mellé az F1-ben



Két versenyző-bejelentéssel indult a sorsdöntő Brazil Nagydíj pénteki napja Interlagosban: a Saubernél és a Caterhamnél érthető módon örvendeznek az új szerzeményeknek, a publikum azonban a különféle közösségi oldalakon vegyes érzelmekről számolt be. Ez már csak így megy, a Forma-1-ben immáron kizárólag a pénzzel megspékelt tehetségeknek van helye.

Tovább
0

Akikre kék zászló vár: új arcok az F1 hátsó régiójában?



2013-ban újra lehet holland versenyző a Forma-1-ben: az F+1 Blog értesülései szerint jó esély van rá, hogy a tesztpilótát, Giedo van der Gardét versenyzővé lépteti elő a Caterham istálló. A sereghajtók mezőnyében egyébként is komoly átalakulásra van kilátás, jövőre várhatóan több újoncnak is lengetik majd a kék zászlót.

Tovább
0

Petrov és a WTCC: soha ne mondd, hogy soha!



Bár a jövő egyelőre nem biztosított a Forma-1-ben, Vitalij Petrov kizárólag a száguldó cirkuszra összpontosít és legfeljebb vendégként lenne hajlandó megízlelni a túraautó-vb-t (WTCC), amellyel a nyári pletykák összefüggésbe hozták. Monzában kikérdeztük a Caterham orosz pilótáját jelenlegi helyzetéről és a WTCC-pletykáról.

Tovább
0

Újraéledt a Forma-1 a nyári szünet után



Caterham

A Caterham új főhadiszállása Leafieldben - Fotó: Caterham/Facebook

Míg hazánkban augusztus 20-a nemzeti ünnep és munkaszüneti nap, addig a Forma-1-ben épp a mai napon indult újra a munka a kötelező nyári gyárbezárás után. A csapatok határozottan állítják: alig várták, hogy újra beinduljon a nagyüzem.

Tovább
1

Petrov maradna a Caterham kötelékében



Vitalij Petrov / Caterham

Nem aggódik Forma-1-es versenyzői állása miatt Vitalij Petrov: az oroszról az utóbbi hetekben elterjedt, hogy veszélyben a pozíciója a Caterham istállónál, a pilóta azonban nem aggódik, menedzsere szerint pedig más alakulatok részéről is van érdeklődés védence szolgálatai iránt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek