Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Letette a névjegyét az F1-ben a Le Mans-i nagymenő



Noha a futam alig tartott tovább számára egyetlen körnél, túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy a Caterham háromszoros Le Mans-i győztes beugrójának, André Lotterernek a Belga Nagydíjon a Forma-1-ben is sikerült villantania. Az Audi gyári csapatától "lízingelt" klasszist az F+1 Blog a versenyt követő forgatagban kérdezgette Spa-Francorchamps-ban.

Tovább
0

Nem az élmenők a sztárok Spában



Spa-Francorchamps varázsa természetesen semmit nem változott tavaly óta, ám a szokatlanul hűvös, kis túlzással már-már kora télies reggeli időjárás még a sokat tapasztalt Forma-1-es siserehadat is meglepte. Bár idősebb helybéliek szerint volt már hidegebb is, a 4-5 Celsius-fok nem feltétlenül hozta meg a nyári szabadság után éppen csak éledező versenyzők, mérnökök és egyéb paddock-személyiségek munkakedvét.

Tovább
0

Nincs változás a Forma-1-es mezőnyben - egyelőre…



Noha számos forrás azt jósolta, hogy már a Német Nagydíj előtt megtörténik a szezon első évközi pilótacseréje, a kritikus helyzetben lévő versenyzőknek egyelőre sikerült megúszni a kirúgást. A háttérben ennek ellenére számos változás történt, és sokan vannak, akik nem voltak elég szerencsések ahhoz, hogy megtartsák az állásukat…

Tovább
0

Küszöbön az első évközi pilótacsere?



A nyár a pilótapiaci spekulációk időszaka a Forma-1-ben: nincs ez másként idén sem, ráadásul a találgatássorozat nem is feltétlenül csak a 2015-ös átigazolásokat érinti. Még az sem kizárt, hogy a Magyar Nagydíjig hátralevő időben megtörténik az első évközi váltás, erre ugyanis a jelek szerint két alakulatnál is esély mutatkozik.

Tovább
0

Tovább titkolóznak a Caterham új tulajdonosai



Megszólalt végre a más Forma-1-es projektekkel hírbe hozott, de végül a Caterham rejtélyes új tulajdonosainak képviseletében felbukkanó Colin Kolles. A szakember szerint az utóbbi napokban sokat emlegetett 'svájci-arab befektetőcsoport' tagjainak kilétét továbbra sem fedik fel, ugyanakkor leszögezte: ha a transzfert nem ütötték volna nyélbe ezen a héten, a leafieldi alakulat már a Brit Nagydíjon sem tudott volna elindulni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek