Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Pletykaözön: Ross Brawn veszi meg a Caterhamet?



Az utóbbi napokban felerősödtek a pletykák a Forma-1 világában azzal kapcsolatban, hogy Tony Fernandes az év elején adott ultimátumot követően már a szezon végét sem várja és túlad a Caterham istállón. Ha minden igaz, a csapateladást néhány napon belül bejelenthetik és a kérdés már csak az, hogy ki lesz az új tulajdonos?

Tovább
0

Kobajashi felrázná és megmentené a Caterhamet



Kamui Kobajashi nemhogy ingyen vezet, de még fizet is a Caterhamnek azért, hogy a Forma-1-ben szerepelhessen, ám a Spanyol Nagydíjon az F+1 Blognak nyilatkozva meg sem próbálta leplezni, hogy mennyire csalódott azzal, amit kapott az idei évre a zöldektől. A japán azon van, hogy felrázza az együttest, amelyet a tulajdonos, Tony Fernandes a szezon rajtja előtt kivonulással fenyegetett meg.

Tovább
0

Egyre nagyobb a nyomás a Renault-n



Fokozódik a nyomás a Renault-n: az utóbbi éveket domináló francia gyártó idén a leggyengébb láncszemnek számít, amit az F+1 Blog tapasztalatai szerint az ügyfélcsapatok keményen oda is dörgölnek az orruk alá. Az évad európai szakaszát megnyitó Spanyol Nagydíjra készült némi újítással a Viry-Chatillon-i gyártó, ám nagy kérdés, hogy ez mire lesz elég…

Tovább
0

Balhézik egymással a Caterham és a Renault



Nagyon úgy tűnik, hogy nem jön össze Tony Fernandes dédelgetett terve: cégcsoportja, a Caterham 2012 végén szövetségre lépett a Renault-val közúti autós fronton, de frissen kiszivárgott információk szerint a paktumból nem lesz semmi és ez kedvezőtlen esetben akár a Forma-1-es csapatot is veszélyeztetheti…

Tovább
0

Így válik hivatalossá egy F1-es versenyző szerződése



Hálás fickó Kamui Kobajasi: a japán a rajongók által összedobott pénznek köszönhetően térhet vissza idén a Forma-1-es mezőnybe, s ezért cserébe valóban igyekszik kiszolgálni híveit. A Caterhamnél komoly feladatra vállalkozó pilóta még azt is megmutatja, hogyan írta alá az idei évre szóló kontraktust.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek