Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Exkluzív: Bianchi nem számít Ferrari-behívóra



Jules Bianchi, a Marussiánál idén debütáló Ferrari-patronált elégedett a szezonja eddigi alakulásával, maranellói behívóra azonban annak ellenére sem számít, hogy tudja: sokan Fernando Alonso 2001-es, minardis bemutatkozásához hasonlítják eddigi produkcióját. Az F+1 Blog utánanézett Heikki Kovalainen és a Caterham rapszodikus kapcsolatának is.

Tovább
3

Még nincs kipufogó-háború, de lehet



Akinek esetleg kétségei voltak afelől, hogy a csapatok kiemelt figyelmet fordítanak a riválisok gépeire a legelső tesztnapon, azok máris megkapták a bizonyítékot az ellenkezőjére. A Lotus már kedden, késő délután nekiment a Caterhamnek egy kipufogó-megoldás miatt, igaz, arról egyelőre korai lenne beszélni, hogy ez lesz az idei szezon első technikai jellegű tusakodása.

Tovább
0

Így dorombol a Red Bull RB9 és a Caterham CT03 - hangfelvételek



Bár a Red Bull és a Caterham csak a következő néhány napban tárja a nyilvánosság elé idei versenygépét, pénteken már adtak némi ízelítőt: mindkét együttes közzétette az első beindítás alkalmával készített hangfelvételt.

Tovább
0

Kovalainen magát tette jégre?



Heikki Kovalainen magának köszönheti, hogy elveszítette az állását a Caterham istállónál - véli a korábbi technikai igazgató, a továbbra is a cégcsoporton belül ténykedő Mike Gascoyne. Gyaníthatóan a finn túlságosan bízott valamiben, ami végül nem jött össze, s valószínűleg azt is tudjuk, hogy mi volt az...

Tovább
0

Két szabad volán, vagy három?



Roman Grosjean, a Bajnokok Tornájának friss győztese a Lotusnál, a korábbi tesztpilóta Max Chilton a Marussiánál kapott szerződést 2013-ra, éppen úgy, ahogyan arra számítani lehetett. Két hely még mindig kiadó - vagy három?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek