Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa hisz a Williams feltámadásában



Egyelőre nem tudni, hogy mire lesz képes idén a Williams istálló, ám a Ferraritól átigazolt Felipe Massa máris biztos benne, hogy jobban járt a grove-i egyletnél szerzett volánnal, mintha a Lotus által felkínált lehetőséget fogadta volna el. A brazil versenyző célokat egyelőre nem fogalmazott meg az idei évre, ám azt leszögezte: a világbajnoki cím elhódításáról továbbra sem tett le.

Tovább
0

Rövidebb futamok, esti rajt Európában is?



Nagyon úgy tűnik, hogy a Ferrarinál még mindig nem mondtak le a versenyhétvégék menetrendjének közeljövőbeli megreformálásáról. Erre utal, hogy Stefano Domenicali csapatfőnök az F14 T típusjelű versenygép bemutatója alkalmából bonyolított rajongói kérdezz-felelek során újfent megspendírozta Luca di Montezemolo elnök korábbi javaslatát.

Tovább
0

Eladó Schumacher egyik közúti Ferrarija



Amikor egy-egy aukción felbukkan Michael Schumacher valamelyik kibelezett, vagy épp működőképes Forma-1-es versenygépe, mindig óriási az érdeklődés és a gyűjtők akár komoly vagyonokat is hajlamosak áldozni a megszerzéséért. Olyan viszont csak ritkán fordul elő, hogy a hétszeres világbajnok klasszis valamelyik közúti járgányát lehet megszerezni…

Tovább
3

Máris rezelnek a riválisok a Hondától



Javában gyúr a 2015-ös Forma-1-es visszatérésre a Honda: a McLaren leendő exkluzív motorpartnere Tochigiben, a főhadiszálláson gőzerővel fejleszti 1,6 literes turbómotorját, amely miatt a riválisok egyre inkább fenyegetve érzik magukat.

Tovább
0

1,5 millió dolláros doppingszert kap Alonso és Räikkönen



Fokozza a tétet a Ferrari, ugyanis kitudódott, hogy a vörös alakulat egy igazi ínyencséggel is igyekszik doppingolni a jövő évi sztárpárost, Fernando Alonsót és Kimi Räikkönent. Ha valamelyikük megszerzi az egyéni vb-címet, a javadalmazáson és egyéb prémiumokon túl egy LaFerrari szupersportkocsival is gazdagabb lesz.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek