Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonsóékkal együtt repültünk vissza az '50-es évekbe



Múltat idézni, nosztalgiázni mindig élvezetes, kiváltképp akkor, ha Forma-1-ről van szó. Tudják ezt jól a Shellnél is: az olajtársaság a Belga Nagydíj helyszínének szomszédságában, Malmédyben az '50-es évekbe repítette vissza a nemzetközi sajtót a Ferrari párosával, Fernando Alonsóval és Felipe Massával együtt, ráadásul az időutazás részeként levetítették azt a filmet, amelyet az 1955-ös futamon forgattak.

Tovább
1

Alonso újra kezelésbe vette a 963 lóerős Ferrarit



Újra kezelésbe vette a Ferrari közúti csúcsgépét, a LaFerrarit Fernando Alonso: a kétszeres világbajnok még a Magyar Nagydíj előtti napokban járt az olasz márka főhadiszállásán, s a kellemest összekötve a hasznossal a fioranói aszfaltcsíkon újra nyúzópróba alá vetette az idei Genfi Autószalonon leleplezett sportkocsit.

Tovább
1

Kobayashi F1-es Ferrarit tört Moszkvában - videó



Kamui Kobayashi számára faramuci kalanddá vált a Moscow City Racing elnevezésű rendezvény, amelyet a jövőre debütáló Orosz Nagydíj hírveréseként tartottak ezen a hétvégén Moszkvában. A japán a vasárnapi demonstrációs futás során lezúzott egy Forma-1-es Ferrarit.

Tovább
0

Ilyen, amikor Alonso beint - videó



Érdekes pillanatot csípett el Felipe Massa, amit az Instagram videómegosztó alkalmazásának köszönhetően bárki megtekinthet. A brazil a telefonjával videózott a silverstone-i versenyzői parádén, ahol sikerült megörökíteni, ahogyan ferraris csapattársa, Fernando Alonso beint.

Tovább
0

Legendás Forma-1-es autók Szegeden



Ugyan a Magyar Nagydíjra július utolsó hétvégéjéig várni kell, már ezekben a napokban is kaphatnak F1-es csemegét a rajongók. Ehhez Szegedre kell elutazni, ahol az egyik bevásárlóközpontban legendás Forma-1-es versenygépeket lehet megtekinteni.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek