efpluszegy

Aukcióra bocsátják Schumacher 1998-as FerrarijátFerrari F300

Igazi Forma-1-es különlegességre csaphat le az a vastag pénztárcájú fanatikus, aki október 31-én részt vesz az RM Auctions nevű cég londoni aukcióján. Az eseményen Michael Schumacher 1998-as Ferrarijára lehet licitálni.

Tovább
0

Alonsóék Lego-Ferrarival támadnak SzingapúrbanLego-Ferrari

Legóból készült Forma-1-es Ferrarit mutatott be a Shell, a 150 Italia életnagyságú mását Fernando Alonso és Felipe Massa mutatta be Szingapúrban.

Tovább
0

Vad pletykák: egy finn a Ferrarinál, egy másik a McLarennél?Lassan követhetetlenné válik a Forma-1-es átigazolási piac: bár Heikki Kovalainenről Monzában még úgy hírlett, hogy már megállapodott a Sauberrel, a legfrissebb pletykák szerint menedzsmentjét megkereste a Ferrari, s finn jelölttel gyarapodott a McLaren állítólagos kiszemeltjeinek listája is.

Tovább
0

Szédíti Massát a Ferrari?Felipe Massa / FerrariHa a sajtón múlna, Felipe Massát páros lábbal rúgná ki a Ferrari, a brazil azonban állítja: nem elképzelhetetlen, hogy 2013-ban is a vörösöknél versenyezhet. Noha a dél-amerikai reménykedik, optimizmusát érdemes egy csipetnyi sóval kezelni.

Tovább
2

Perez nem mondott le Massa FerrarijárólSergio Perez / Sauber

Bár a Ferrarinál bennfentes források szerint még nem tartják elég érettnek a feladathoz, Sergio Perez, a Sauber ifjonca továbbra sem adta fel a reményt, hogy 2013-ban már vörös overallba öltözhet és Felipe Massa helyén versenyezhet a maranellói alakulatnál.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek