efpluszegy

Soha rosszabbat az ideinél!48 órával a survivor showba átcsapó Brazil Nagydíj után is forrnak az indulatok azzal kapcsolatban, hogy ki érdemelte meg jobban az idei vb-címet. Amilyen az idei évad volt, tényleg lehet sajnálkozni azon, hogy miért nem lehet egyszerre két világbajnokot avatni…

Tovább
0

Így látja a Forma-1-es szakma a bajnoki esélyeketSebastian Vettel vagy Fernando Alonso? Így hangzik a milliószor elismételt kérdés, amelyre órákkal a Brazil Nagydíj előtt sincs egyértelmű válasz: az F+1 Blog az időmérő edzés után körbenézett, hogyan látja a szakma a német és a spanyol bajnoki különmeccsét.

Tovább
0

Bajnokmérő 2012: Vettel vagy Alonso?Nincs tovább: Sebastian Vettelnek és Fernando Alonsónak Austinban és Interlagosban el kell döntenie, hogy melyikük lesz a Forma-1 királya 2012-ben. Az F+1 Blog különféle szempontok alapján mérlegre tette a két nagyágyú esélyeit a véghajrá előtt és arra a következtetésre jutott, hogy Vettelnek nem csak a 10 pontnyi előny birtokában van nagyobb sansza a titulus elhódítására.

Tovább
0

Áron alul kelt el Schumiék 1998-as Ferrarija400 ezer fontért, azaz körülbelül 141 millió forintért cserélt gazdát az RM Auctions múlt heti, Londonban tartott aukcióján az a Ferrari F300-as, amelyet Michael Schumacher és Eddie Irvine az 1998-as szezonban használt.

Tovább
0

Meddig bírja a nyomást az Alonso-Ferrari kapcsolat?Korea után az F+1 Blog már pedzegette, hogy előbb vagy utóbb elmérgesedhet a viszony Fernando Alonso és a Ferrari között, s a színfalak mögül kiszivárgott hírek szerint a kétsébeesett bajnoki harc közben valóban forráspontra került a felek kapcsolata. Robbanás valószínűleg nem lesz, de ami a háttérben zajlik a vörösöknél, az is a domináns Sebastian Vettel malmára hajtja a vizet.

Tovább
4

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek