Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa búcsúzkodott, Alonso lelkesített



Múlt hétvégén tartotta hagyományos karácsonyi összejövetelét a Ferrari: a maranellói esemény elsősorban Felipe Massa búcsúztatásáról szólt, míg Fernando Alonso és a vörösök fővezére, Luca di Montezemolo igyekezett feltüzelni a különítmény tagjait 2014-re.

Tovább
0

Massa intelmei Alonsóhoz és Räikkönenhez



Bizarr párosnak ígérkezik a Ferrari jövő évi versenyződuója, Kimi Räikkönen és Fernando Alonso - véli a Williams istállóhoz igazoló Felipe Massa, aki a múltban a spanyollal és a finnel is versenyzett együtt a maranellói alakulat kötelékében. A brazil biztos benne, hogy a feleknek nem lesz könnyű dolga egymással.

Tovább
0

Dübörög a búcsúzkodási időszak az F1-ben



Kimi Räikkönen a rá jellemző lazasággal lép le a Lotustól, a finn a hétvégén se puszi, se pá fordított hátat az enstone-i egyletnek. A már javában dübörgő Forma-1-es búcsúzkodási időszakban mások nagyobb csinnadratta mellett, esetleg érzelmesebben köszönnek el attól, akitől kell...

Tovább
0

Massa: A Renault-bunda miatt nem lettem világbajnok!



Bár Felipe Massa rajongói a 2008-as Brazil Nagydíj után Timo Glockot tették felelőssé azért, hogy kedvencük az utolsó pillanatban elbukta a biztosnak tűnő világbajnoki címet, maga az érintett Suzukában rámutatott: véleménye szerint valójában a szingapúri Renault-bundabotrány volt az, amelyre igazán ráfizetett pályafutása legjobb idényében.

Tovább
1

Räikkönen jobbkeze nem megy a Ferrarihoz?



Bár előzetesen arra lehetett számítani, hogy versenymérnöke, Mark Slade is Kimi Räikkönennel tart a Lotustól a Ferrarihoz, a legfrissebb híresztelések szerint a brit mérnök marad és az olasz csapat házon belülről választ mérnököt a finn klasszis mellé. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de a 2007-es világbajnok nem kesereg.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek