Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hülkenberg élvezte az első LMP1-es kalandot



Nico Hülkenberg, a Force India Forma-1-es versenyzője élvezte első éles, LMP1-es átruccanását, amelyet a Porsche kötelékében ejtett meg a megbízhatósági-vb (WEC) múlt hétvégi 6 órás futamán, Spában. A németre még vár idén a Le Mans-i 24 órás viadal, s mint leszögezte: egyelőre nem dőlt el, hogy ott vagy a Forma-1-ben folytatja karrierjét.

Tovább
0

Méregdrága szék készült egy 2012-es Force Indiából



Pénteken bemutatkozott a Force India istálló új versenygépe, a VJM08-as: azt egyelőre korai lenne megjósolni, hogy milyen eredményekre lesz képes az újdonság a versenypályán, az viszont könnyen előfordulhat, hogy életciklusa lejárta után lakberendezési portékaként végzi. Éppen úgy, mint a VJM05-ös…

Tovább
0

Cáfolja a vészhelyzetet a Force India



Cáfolja a Force India istálló azt a napokban szárnyra kelt spekulációt, amely szerint azért hagyják ki az előszezont megnyitó jerezi tesztelést, mert súlyos pénzügyi problémák hátráltatják a VJM08 típusjelű versenyautó építésének befejezését. Ottmar Szafnauer ügyvezető igazgató újfent kiállt a különítmény döntése mellett és alaptalannak nevezte a csődközeli helyzetről szóló híreszteléseket.

Tovább
0

Hülkenberg idén dobogóra akar állni



Nico Hülkenberg nem tart attól, hogy a Force India jelentős hátrányba kerül amiatt, hogy a VJM08-as új konstrukciót a silverstone-i különítmény nem küldi pályára a felkészülési időszakot megnyitó jerezi tesztelésen. A Forma-1-es mezőny egyik nagy ígérete abban reménykedik, hogy az együttes idén kiegyensúlyozottabb lesz a fejlesztések terén és ennek köszönhetően jobb szezonja lehet, mint a tavalyi volt.

Tovább
0

Hülkenberg jóelőre ráérzett a Mercedesre



Karrierje legjobb idényének tartja a 2014-est Nico Hülkenberg, akinek talán az egész pályafutását mentette meg az a tény, hogy 2013 végén, egyetlen szezon után hátat fordított az egyre mélyebbre süllyedő Saubernek és visszatért a Force Indiához. A pilóta nem titkolja, hogy a Mercedes-hajtásláncnak jóelőre borítékolt előny hatására tért vissza régi-új munkaadójához.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek