Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Perezt beszélni is tanítják a szezonrajt előtt



Mindenki másképp csinálja a kondicionális felkészülést a szezonrajt közeledtével, s mint egy friss videóból megtudhatjuk: Xavi Matos, Sergio Perez fizioterapeutája még arra is nagy gondot fordít, hogy a mexikói sofőr kommunikációja komoly terhelés alatt is érthető legyen. Ez sokat nyomhat a latba a futamok alatt, a csapatrádiós forgalmazás közben.

Tovább
0

Letartóztatták a Force India társtulajdonosát



Noha a teszteredmények alapján a 2014-es idény sok jóval kecsegtet a Force India számára, a pályán kívül érdekes dolgok történnek a csapat háza táján. Alig csitultak el a botrányok a társtulajdonos-csapatfőnök Vijay Mallya körül, pénteken letartóztatták az alakulat másik tulajdonosát, Subrata Royt, a Sahara-cégcsoport vezérét.

Tovább
0

Perez nagyot dobna a Force Indiánál



Bár a bejelentésre egészen csütörtökig várni kellett, Sergio Perez elmondása szerint röviddel a McLaren döntésének nyilvánosságra hozatala után letisztázódott, hogy 2014-től a Force Indiánál folytathatja Forma-1-es pályafutását. A mexikói több évig maradna a silverstone-i csapattal, nagy terveket szövöget és nem riasztónak, sokkal inkább motiválónak tartja, hogy a jelenlegi mezőny legnagyobb tálentumának tartott Nico Hülkenberggel versenyezhet együtt.

Tovább
0

Rájár a rúd a Di Resta-Franchitti klánra



A baj mindig csőstül jön! Így tartja a régi mondás, amely vasárnap óta igaz a Di Resta-Franchitti skót versenyzőklánra is. Paul Di Resta a koreai betlivel valószínűleg újabb szöget vert Forma-1-es karrierjének képzeletbeli koporsójába, míg unokatestvére, Dario Franchitti olyan nagyot esett az Indycar houstoni futamán, hogy sokak szerint nem lesz mersze a folytatáshoz.

Tovább
0

Zajlik az élet a sínylődő McLarennél



Bár a McLarennek minden esélye megvan arra, hogy dicstelenül, 1980 óta első ízben dobogós helyezés nélkül zárják a szezont, a kiszivárgott hírek szerint a háttérben javában zajlik az élet a wokingiaknál. A brit csapat a riválisok idegeit jóelőre felborzoló gumitesztre készül, körvonalazódik az új főszponzoruk kiléte, ráadásul a pilótapiacon is megkavarhatják a kártyákat.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek