Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton közúti rakétát tervezne a Mercedes-AMG-nek



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Mercedes AMG GT R
Lewis Hamiltontól soha nem álltak távol a nagyratörő tervek és a napokban a háromszoros Forma-1-es világbajnok ismét megfogalmazott egy ilyet: a brit kiválóság kijelentette, hogy szívesen tervezne autót a Mercedes-Benz házi tuningműhelyével, az AMG-vel együttműködésben.

Tovább
1

Így dorbézolt Hamilton és Justin Bieber a monacói éjszakában - videó



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Justin Bieber Mercedes Monacói Nagydíj
Kirúgott a hámból Lewis Hamilton a Monacói Nagydíjon aratott idei első győzelme után, Justin Bieber pedig a pódium-ceremónia után a buliban is csatlakozott a háromszoros világbajnokhoz. Naná, hogy kiszivárgott egy videó is…

Tovább
2

Rosberg egy reptéri gyorsétteremben ünnepelt



F1 Forma-1 Mercedes Nico Rosberg Lewis Hamilton Kínai Nagydíj
Nico Rosberg a Kínai Nagydíjon folytatta idei veretlenségi sorozatát, ám zsinórban harmadik győzelme után sem vesz semmit biztosra. A német még csak bulit sem csapott Sanghajban: a pályáról azonnal a reptérre rohant, ahol stábjával egy hagyományt folytatva az ottani Burger Kingben ünnepelték meg a győzelmet.

Tovább
0

Hamilton MotoGP-tesztre készül?



F1 Forma-1 MotoGP Mercedes Lewis Hamilton Valentino Rossi
Nem kizárt, hogy Lewis Hamilton rövidesen valóra válthatja régi álmát és tesztelhet egy MotoGP-s kétkerekűt. Toto Wolff, a Mercedes sportigazgatója a napokban jelezte: már nem tiltakoznának, ha a háromszoros világbajnok ilyesmire vetemedne.

Tovább
0

Hamilton és az Ezüstnyíl ülésének rejtelmei



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes

Számtalanszor halljuk, hogy a versenyzők üléspróbán vesznek részt, mielőtt tesztelni, versenyezni kezdenek egy új versenyautóval. Lewis Hamilton, a Mercedes háromszoros világbajnoka saját ülését bemutatva magyarázta el a testre szabott, szénszálból készült miskulancia rejtelmeit.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek