Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone már nem fintorog Rosbergre



F1 Forma-1 Formula-1 Bernie Ecclestone Nico Rosberg Lewis Hamilton Abu Dhabi Nagydíj
Bernie Ecclestone, a Forma-1 ura nemrégiben becsmérlően nyilatkozott Nico Rosbergről, ám az idei vb-címről döntő Abu Dhabi Nagydíj előtt változtatott az álláspontján. A brit üzletember szerint a ponttáblázatot vezető német pilóta jó úton halad afelé, hogy igazi sztárrá váljon, a sportág jövőjével kapcsolatban ugyanakkor már nem ennyire derűlátó…

Tovább
0

Így kéne mutatósabbá tenni az F1-es autókat?



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Forma-1 autófestés
Milyen lenne, ha a Forma-1-es autókat is a pilóták sisakfestése díszítené? Egy brit grafikai stúdió eljátszodozott az ötlettel, közreadta a látványterveket is, Lewis Hamilton pedig egyenesen beleszeretett a koncepcióba.

Tovább
1

Hamilton: Lehet, hogy fájdalmas lesz a vége!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Nico Rosberg Mercedes Sebastian Vettel Ferrari
Lewis Hamilton a Mexikói Nagydíjon sikerrel hárította a Forma-1 trónjára hajtó Nico Rosberg első meccslabdáját és természetesen azt ígéri, hogy a hátralevő két futamon is mindent megtesz a bajnoki cím megvédéséért. A brit azt mondja: ha nem jár sikerrel, az nem lesz olyan fájdalmas, mint a pályafutása első idényében kudarccal végződött vb-hadjárata.

Tovább
0

Napok óta ünnepli a vb-sikert a Mercedes



F1 Forma-1 Mercedes Lewis Hamilton Nico Rosberg Toto Wolff Niki Lauda
Világraszóló ünneplést csapott zsinórban harmadik konstruktőri vb-címének örömére a Mercedes Forma-1-es csapata. A különítmény a vasárnapi Japán Nagydíj leintése után azonnal nekilátott a mókázásnak, amely folytatódott hétfőn és kedden is.

Tovább
1

Lauda szerint Rosberg lesz a világbajnok



F1 Forma-1 Mercedes Niki Lauda
Már csak a Mercedes versenyzőinek van esélye a 2016-os Forma-1-es világbajnoki cím elhódítására, Niki Laudának pedig már tippje is van arra, hogy melyikük lehet a befutó. A korábbi háromszoros világbajnok, a sikercsapatnál ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező igazgatóként tevékenykedő az utóbbi két futam alapján biztosra veszi, hogy Nico Rosberg ezúttal megtöri Lewis Hamilton uralmát.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek