Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így látja Alonso helyzetét Hamilton



Fernando Alonso sínylődése a McLaren-Hondánál meglepő dolgokra kényszeríti a spanyol sajtót. Például arra, hogy eljátszadozzanak a gondolattal: mi lenne, ha a kétszeres vb-első spanyol újra összekerülne Lewis Hamiltonnal, ezúttal a Mercedesnél. Erről ráadásul a lassan háromszoros világbajnok britet is megkérdezték…
Tovább
0

Rosberg egyetlen sansza: mielőbb lelépni a Mercedestől?




Keményen beszólt Nico Rosbergnek a Red Bull sportszakmai tanácsadója, Dr. Helmut Marko, aki egész egyszerűen annyit javasol a Mercedes versenyzőjének, hogy mielőbb távozzon Lewis Hamilton mellől. Az osztrák szakember javaslatával mások is egyetértenek: például honfitársa, Gerhard Berger, aki úgy véli, hogy a németnek hasonló cipő jutott, mint annak idején neki a háromszoros vb-első Ayrton Senna mellett.

Tovább
1

Elkészült Hamilton ezer lóerős LaFerrarija




Mostantól akár az is előfordulhat, hogy Lewis Hamiltont egy Ferrari volánja mögött kapják lencsevégre: persze nem a versenypályán, hiszen a lassan már háromszoros világbajnok brit ott továbbra is a Mercedes istállót kötelékében hajt, elkészült viszont az a LaFerrari, amelyet a versenyző a csillagos márka jóváhagyásával a maranellói márkától rendelt meg magának.

Tovább
2

Leírta Rosberg esélyeit a Daimler fővezére



Nem csak az Olasz Nagydíj utáni 53 pontnyi különbség utal arra, hogy lefutottnak tekinthető a világbajnoki címért dúló Mercedes-csata Lewis Hamilton és Nico Rosberg között, hanem az is, hogy immáron a Daimler vezére, Dieter Zetsche sem adna egy lyukas garast azért, hogy a németnek lehet bármiféle sansza a folytatásban. Az F+1 Blog érdeklődésére a nagyfőnök Monzában elárulta, hogy milyen tanáccsal szolgál majd Rosbergnek, Hamiltont pedig nem győzte méltatni.

Tovább
0

Hamilton újabb videóval provokál




Lewis Hamilton nem enged: noha a Belga Nagydíjat megelőző napokban jókora felháborodás övezte a nyári szünetben folytatott tivornyázásáról csepegtetett apróbb adalékokat, a futam megnyerése után a kétszeres világbajnok még jobban odapörkölt bírálóinak azzal, hogy egy komplett kisfilmet adott közre a szabadsága alatt folytatott fényűző kalandozásáról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek