Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton és az idei Mercedes kormánya



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Forma-1-es kormány

Háromszoros világbajnokára, Lewis Hamiltonra bízta az idei autó kormányának bemutatását a Mercedes Forma-1-es istállója. A brit pilóta elmagyarázta a bonyolult szerkezet rejtelmeit és azt sem felejtette el kihangsúlyozni, hogy neki is komoly szerepe volt a kütyü kifejlesztésében.

Tovább
0

Hamilton furikázni vitte Justin Biebert a LaFerrarival



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes LaFerrari Justin Bieber

Lewis Hamilton nagy kanállal habzsolja az életet, a háromszoros világbajnok celebesedési folyamata a napokban ismét újabb szintre lépett. Múlt hétvégén a brit Los Angelesben parádézott, mégpedig a tini popsztár Justin Bieber társaságában, akit furikázni is elvitt LaFerrarijával.

Tovább
0

Hamilton keményen beszólt Rosbergnek




Már mindkét idei vb-címnek megvan a gazdája, de továbbra sincs nyugalom a Mercedes berkein belül a két pilóta, Lewis Hamilton és Nico Rosberg között: ennek újabb jeleként a Mexikói Nagydíjra már háromszoros világbajnokként érkezett brit keményen beszólt német csapattársának.

Tovább
3

Hamilton pankrátorként égette magát Mexikóban




Mozgalmasan alakul Lewis Hamilton hete Mexikóban: a múlt hétvégén háromszoros világbajnokká koronázott Mercedes-pilóta szerdán az Arena Mexicoban vizitált és részt vett egy pankrátor-összecsapáson. A brit klasszis sajnálatos módon nem csak a ring széléről kísérte figyelemmel az eseményeket, hanem be is szállt a kamuküzdelembe…

Tovább
0

Kiáll Rosberg mellett a Mercedes vezérkara




Míg Lewis Hamilton szárnyal, addig Nico Rosberg az idei szezonban messze alulmúlta az előzetes várakozásokat és az oroszországi betlivel végképp kifakultak a vb-esélyei. Noha a paddock-pusmorgások szerint a Mercedes-vezérkar egyes tagjai szívesen lecserélnék a németet a Toro Rosso csodaújoncára, Max Verstappenre, a nyilvánosság előtt Toto Wolff sportigazgató és Niki Lauda is kiállt a német mellett.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek