Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ilyen volt Bottas első napja a Mercedesnél



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Toto Wolff
Hétfő óta biztos, hogy Valtteri Bottas csatlakozik Lewis Hamiltonhoz a világbajnok Mercedes istállónál, a különítmény pedig egy friss videóban 2 percbe sűrítve azt is megmutatta, hogy milyen volt a Williamstől igazolt finn versenyző első munkanapja Brackley-ben, a főhadiszálláson.

Tovább
0

Lauda: Legyen gyorsabb, mint Rosberg!



F1 Forma-1 Mercedes Nico Rosberg Niki Lauda Toto Wolff Pascal Wehrlein
Miután észhez tértek a Rosberg-sokkból és a hétvége folyamán végighallgatták a Forma-1-es mezőny jelentős részének érdeklődését, a Mercedes vezérkara egy hétfői, a nagy-britanniai Brackley-ben tartandó meetinggel megkezdi a váratlanul visszavonuló világbajnok utódának kiválasztását. Niki Lauda szerint az egyetlen szempont az, hogy az érkező pilóta "gyorsabb legyen, mint Rosberg!"

Tovább
2

Reggel 9-ig tartott Rosberg bajnoki bulija



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Abu Dhabi Nagydíj
Nincs népszerűbb autósport-személyiség jelenleg Nico Rosbergnél, aki múlt vasárnap, Abu Dhabiban elfoglalta a Forma-1 trónját: a világbajnok előbb reggel 9-ig mulatott a cimboráival, majd beturnézta a fél világot Malajziától egészen szülővárosáig, a németországi Wiesbadenig. Az újdonsült bajnok egy dologról sehol nem feledkezett meg: mindenütt kiállt a csapattárs-rivális Lewis Hamilton mellett.

Tovább
0

Puffog a Mercedes egyik ifjonca a másik miatt



F1 Forma-1 Manor Pascal Wehrlein Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Force India
Zokon vette Pascal Wehrlein, a Mercedes kegyeltje, hogy a hátsó régió pilótakeringőjéből a csillagos márka másik patronáltja, Esteban Ocon jött ki jobban. Míg a francia a Force Indiánál folytatja, a német kénytelen a Manornál maradni: mint mondja, a világ nem dőlt össze, de jobban örült volna, ha neki adják ezt a lehetőséget…

Tovább
0

Így kéne mutatósabbá tenni az F1-es autókat?



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Forma-1 autófestés
Milyen lenne, ha a Forma-1-es autókat is a pilóták sisakfestése díszítené? Egy brit grafikai stúdió eljátszodozott az ötlettel, közreadta a látványterveket is, Lewis Hamilton pedig egyenesen beleszeretett a koncepcióba.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek