Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton: Bottas az eddigi legjobb csapattársam!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Valtteri Bottas Mercedes
Lewis Hamilton úgy érzi, nem lesz gondja úgy csapattársával, a Williamstől érkezett Valtteri Bottasszal. A brit szerint a csendes finn mókás és jó csapatjátékos, az első teszt után pedig úgy foglalt állást, hogy még soha, egyik csapattársával sem volt volt annyira jó együtt dolgozni, mint az északi pilótával.

Tovább
0

Hamiltont bevadította az új Ezüstnyíl - 360 fokos videó



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Valtteri Bottas
Bevadult az új Forma-1-es Mercedesszel futott első körében a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton: a csapat által közreadott, 360 fokos kamerával készült videóban a brit klasszis kommentálja az első kört, és meg sem próbálja leplezni, hogy mennyire bepörgette az új W08 EQ Power+.

Tovább
0

Rosberg újra haverkodna Hamiltonnal



F1 Forma-1 Nico Rosberg Lewis Hamilton Mercedes
Az utóbbi években Lewis Hamilton és Nico Rosberg barátságból ádáz rivalizásba átcsapó kapcsolata volt az egyik legfőbb téma a Forma-1 világában, ám nem kizárt, hogy rövidesen újra baráti lesz a viszony kettejük között. A sportágtól visszavonult német legalábbis úgy gondolja, hogy van esély a régi jó viszony felelevenítésére.

Tovább
0

Nehezebb gumikkal sem lesz lassabb az F1-es kerékcsere?



F1 Forma-1 Forma-1 kerékcsere Williams Mercedes Pirelli
A 2017-es Forma-1 újítások leglátványosabbja az lesz, hogy nagyobb méretűek lesznek a versenyautók kerekei. Ezzel együtt nehezebbé is válnak az abroncsok, ám sokfelé már most valószínűsítik: a szervizcsapatok semmivel sem lesznek lassabbak a kerékcseréknél, mint tavaly.

Tovább
0

Wolff a Mercedes vezéreként tervezi a jövőt



F1 Forma-1 Mercedes Toto Wolff
Paddy Lowe technikai igazgató személyében nagyágyút veszített a Mercedes Forma-1-es menedzsmentje, egy másik sikerkovács viszont hosszabb távra tervez: Toto Wolff, a márka sportigazgatója a napokban jelezte, hogy rövidesen vélhetően meghosszabbítja az idei évad végén lejáró szerződését.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek