Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton új tetkóval ünnepli a sanghaji diadalt



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Sebastian Vettel Ferrari Kínai Nagydíj
Lewis Hamilton szó szerint magára vésette múlt vasárnap aratott ötödik sanghaji Forma-1-es futamgyőzelmét, a brit pilóta egy új tetkót varratott magára a kínai diadal örömére. A háromszoros világbajnok rendkívüli vb-harcra rendezkedik be Sebastian Vettel és a Ferrari ellen.

Tovább
0

Bottas aláveti magát a Mercedes akartának



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Lewis Hamilton Toto Wolff Mercedes Kínai Nagydíj
Valtteri Bottas szerint a Mercedes vezérkar nem tiltja, hogy versenyhelyzetben megmérkőzzön Lewis Hamiltonnal, ugyanakkor a finn azt is deklarálta: amennyiben a menedzsmenttől csapatutasítást kap, tiszteletben fogja tartani azt. Az északi pilóta számára éppen ez a hozzáállás lehet a kulcs: ha nyugalom van a gárdán belül, jó esélye van a jelenlegi egyéves szerződés meghosszabbítására.

Tovább
0

Dicsérik Bottast a Mercedes vezérei



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Ausztrál Nagydíj Toto Wolff Niki Lauda
Noha Valtteri Bottas csak részben volt megelégedve az évadnyitó Ausztrál Nagydíjjal, a Mercedes kötelékében most bemutatkozó finn pilóta így is megválaszolta a legfőbb kérdést: azt, hogy sokan alulértékelték, amikor jóelőre kijelentették, hogy túlságosan nagy falat lesz számára a bajnokcsapatnál helytállni. A viadal után a Mercedes két vezére, Toto Wolff és Niki Lauda is áradozik az új szerzeményről.

Tovább
0

Hamilton megmutatta a Mercedes Melbourne-i rejtekhelyét



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Liberty Media Facebook Live Sebastian Vettel Ferrari Ausztrál Nagydíj
Lewis Hamilton előbb behúzta az elsőséget az évadnyitó Ausztrál Nagydíj két szabadedzésén, majd élt a Liberty Mediától kapott lehetőséggel és egy Facebook Live adás keretein belül megmutatta a Mercedes Melbourne-i hospitality-létesítményét a kíváncsiskodó rajongóknak.

Tovább
0

Rosberg a garázsába parkolná világbajnok Ezüstnyilát



F1 Forma-1 Nico Rosberg Valtteri Bottas Mercedes
Nico Rosberg továbbra is hangsúlyozza, hogy versenyzőként nem kér többet a Forma-1-ből, ugyanakkor a tavalyi vb-elsőnek van még egy nagy vágya: szeretné megkaparintani azt az Ezüstnyilat, amelynek volánja mögött elérte a kitűzött célt és megnyerte a világbajnokságot. Egy friss interjúban a német azt is elárulta: sokat vár utódától, Valtteri Bottastól, akivel el is beszélgetett rá váró kihívásról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek