Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Intim betét lapul Rosberg F1-es sisakja alatt



Ha Malajziai Nagydíj és Szepang, akkor hőség és izzadtság: a versenyzők más-más módszerekkel próbálkoznak a szervezetüket minden másnál komoly igénybevételnek kitevő időjárási körülmények ellen. Nico Rosbergek például egy egészen szokatlan titkos fegyvere van a sisak alatt a szemébe csepegő izzadtságcseppek ellen…

Tovább
0

Ez a fölény már a Mercedesnek is árthat



Hatalmas fölénnyel nyerni mindig megnyugtató, ám vannak helyzetek, amikor ez sokkal többet árthat, mint használ. Nagy valószínűség szerint ez vonatkozik most a Mercedesre is, akik ott folytatták, ahol tavaly abbahagyták: letarolták a melbourne-i Albert Parkot, de a sétagalopp közben az Ezüstnyilak kevesebbszer kerültek a televíziók képernyőjére, mint bármelyik tavalyi, lazán megnyert futam során…

Tovább
0

Így nyúzza a nyakizmait Rosberg



Nico Rosberg a jelek szerint nem viccelt, amikor a közelmúltban kijelentette, hogy mindössze néhány napra volt szüksége ahhoz, hogy túltegye magát az elveszített vb-harcon. A Mercedes német pilótája gőzerővel strapálja magát és felkészülésének egy apró, ám annál fontosabb elemét a rajongókkal is megosztotta.

Tovább
0

Nem díjazta a német sajtó Rosberget és a Mercedest



Nem díjazták a német sportújságírók Nico Rosberg és a Mercedes erőfeszítéseit: a pilóta és a csillagos márka nem kapott semmilyen elismerést a tollforgatók év végi értékelő szavazásán.

Tovább
0

A fellegekben a Mercedes fővezére - interjú



Nagy mosoly húzódott az elnöki bajusz alatt az Abu-Dzabi Nagydíj után: Dieter Zetsche, a Daimler elnök-vezérigazgatója boldogan pezsgőzött a Mercedes garázsában a Lewis Hamilton futamgyőzelmével és vb-elsőségével befejeződött évadzáró után. A nagy tekintélyű vezető az évek során sokat harcolt azért, hogy a csillagos márka Forma-1-es programja életben maradjon, ráadásul arra mindig érdemes odafigyelni, amit mondd, így az F+1 Blog nekiszegezett néhány kérdést.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek